תחרות החדשנות השנתית של מסטרקארד יוצאת לדרך בפעם הרביעית

התחרות נעשת בשיתוף עם האיגוד הישראלי לתעשיות מתקדמות

 

 
 

איתי שלוסברג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
21/09/2015

מיזמים הפועלים בתחומי התשלומים האלקטרוניים והשירותים הפיננסיים יכולים לזכות ב-25 א' דולר ולהתמודד באקסלרטור הגלובלי Start Path של מסטרקארד

חברת מסטרקארד והאיגוד הישראלי לטכנולוגיות מתקדמות (IATI) השיקו את המחזור הרביעי בתחרות החדשנות בתחומי הטכנולוגיה הפיננסית. התחרות פתוחה למיזמים העוסקים בפיתוח פתרונות חדשניים במגזר השירותים הפיננסיים והתשלומים האלקטרוניים, המצויים בשלבי פיתוח מוקדמים. התחרות הושקה בידי קירק דונהיו, מנהל Start Path העולמית של מסטרקארד במהלך כנס החדשנות"DLD Tel- Aviv" . 

המיזם הזוכה יקבל פרס כספי בגובה 25 אלף דולר וישתתף במחזור הרביעי של האקסלרטור של סיטי, שהינו הראשון מסוגו בתחום הטכנולוגיה הפיננסית בישראל. בנוסף, המיזם הזוכה יוכל להתמודד בתוכנית המאיצים הווירטואלית  "Start Path"של מסטרקארד. הצטרפות לאקסלרטור תאפשר לחברת הסטארט-אפ הזוכה חשיפה ייחודית לידע ממומחי מסטרקארד בתחומים הרלוונטיים, והכרות אישית עם מנהלים בכירים של הקבוצה מרחבי העולם. בנוסף, שלושת המקומות הראשונים בתחרות יזכו להצטרף לאיגוד IATI ללא תשלום לתקופה של שנה, וייהנו מחשיפה לרשת החברים המקיפה של האיגוד.

עד כה, זוכת התחרות בשנת 2012, KitLocate, שנוסדה רק שנה קודם לכן ובזמן בחירתה העסיקה ארבעה עובדים בלבד, נמכרה בשנת 2013 לחברת יאנדקס הרוסית. בין הזוכות הנוספות ניתן למנות גם את החברות CallVU ו-Pricesence.

המועד האחרון להגשת מועמדות הינו ה-15 בנובמבר, ולאחר מועד זה יבחרו 10 מיזמים שיעלו לשלב הגמר, שייערך ב-30 לנובמבר. העולים לגמר והזוכים בו, ייבחרו בידי ועדה שתורכב מאנשי מקצוע ב-IATI, חברת מסטרקארד וסיטי, וכן מפאנל שופטים שיכלול בכירים מענף הטכנולוגיה הישראלי. הקריטריונים לפיהם יבחנו המיזמים כוללים, אך אינם מוגבלים, להיתכנות הטכנולוגית, המודל העסקי, הרכב הצוות, שוק היעד ובידול מול המתחרים.

אנדרש המברגר, מנכ"ל מסטרקארד ישראל: "התחרות שלנו מביאה עשרות יזמים וחברות עם רעיונות ומוצרים מעולים וזו תזכורת מתמשכת לפוטנציאל החדשנות הישראלי. כחברה מובילה בחדשנות בתחום תשלומים אלקטרוניים, זה רק טבעי שאנו שוב פונים לזירת הטכנולוגיה הישראלית כדי למצוא שותפים חדשים".

קרין מאיר רובינשטיין, מנכ"לית IATI: "בישראל ישנן מספר עצום של חברות סטארט-אפ בעלות פתרונות תשלומים - בין אם פתרונות פיננסיים ובין אם פתרונות סייבר ולכן אני מאמינה שמחויבותה של מסטרקארד לשוק ההייטק המקומי יכולה להביא את הפתרון הטכנולוגי הבא אשר ישנה את הדרך בה אנו מבצעים תשלומים".


אודות האיגוד הישראלי לתעשיות מתקדמות (IATI)

איגוד IATI משמש ארגון גג לתעשיית ההיי-טק, הון הסיכון ומדעי החיים בישראל, ובכלל זה ליחידים וחברות הקשורים במחקר, פיתוח ושיווק בתחומים עתירי ידע כגון חומרה, תוכנה, אינטרנט, תקשורת, ביו-פארמה, ומכשור רפואי. האיגוד יוזם ומסייע בפיתוח מדיניות ופעולות לקידום תעשיית ההיי-טק ומדעי החיים בישראל. זאת, באמצעות קידום נושאים מול רשויות השלטון, יצירת שיתוף פעולה בין חברי האיגוד, קידום חדשנות וטכנולוגיה, וייצור הזדמנויות ליצירת קשרים עסקיים בישראל ובעולם.

האיגוד הישראלי לתעשיות המתקדמות (IATI) הוא ארגון הגג הגדול ביותר בישראל שמייצג למעלה מ-300 חברות וארגונים מכל גווני התעשייה שפועלים בישראל – היי-טק, מדעי החיים, הון סיכון, סטארט אפים, חממות טכנולוגיות, חברות המיסחור ונותני שירותים - שמעסיקים מאות אלפי עובדי היי-טק ומדעי החיים בישראל.

אודות מסטרקארד

חברת מסטרקארד (ניו יורק: MA), www.mastercard.com , הינה חברה גלובאלית המספקת פתרונות תשלום טכנולוגיים חדשניים ומובילים. מאסטרקארד פועלת ביותר מ – 210 מדינות ומתחזקת את מערכת התשלומים המתקדמת בעולם, המקשרת בין ממשלות, מוסדות פיננסיים, בעלי עסקים, ובעלי כרטיס אשראי/חיוב/תשלום פרטיים. מסטרקארד מספקת פתרונות ומוצרים עבור ביצוע פעולות מסחר יומיומי  כגון: קניות, טיולים, ניהול עסקים וניהול פיננסי, מאובטחות יותר, נוחות לתפעול ויעילות עבור כל הנוגעים בדבר. לפרטים נוספים עקבו אחרינו בטוויטר@mastercardnews הצטרפו לבלוג Cashless Conversations Blog  והירשמו לקבלת העדכונים החמים. בישראל פועלת מסטרקארד באמצעות הבנקים המובילים וחברות האשראי: ישראכרט, לאומי קארד, כ.א.ל ובנק הדואר. הכרטיס המונפק הינו כרטיס אשראי בינלאומי, המאפשר ללקוחותיו ליהנות משירות חדשני ומוביל, ומעניק נוחות שימוש ברמה גבוהה בכל רחבי העולם.



הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x