נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אינדקס תעודות סל צמחה בשיעור של כ-15% בחודש אחד

תעשיית תעודות הסל בישראל צמחה באוגוסט בכ-2 מיליארד שקל. את הצמיחה הגדולה ביותר רשמה קסם של בית ההשקעות אקסלנס אולם אינדקס צמחה בשיעור הגבוה ביותר ביחס לגודלה.

 

 
אורי בן דב מנכל אינדקסאורי בן דב מנכל אינדקס
 

אתי אפללו
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
31/08/2009

תעשיית תעודות הסל בישראל צמחה באוגוסט בכ-2 מיליארד שקל. את הצמיחה הגדולה ביותר רשמה קסם של בית ההשקעות אקסלנס - שגדלה באוגוסט ב-620 מיליון שקל, ומתחילת השנה ב-5.4 מיליארד שקל.

חברת תעודות הסל אינדקס של בית ההשקעות דש נהנתה מחודש טוב. היא צמחה ב-470 מיליון שקל בחודש אוגוסט - צמיחה בשיעור של כ-15% בחודש אחד.

הצמיחה באינדקס מגיעה ממגוון תעודות - ולא מעלייה בתעודה אחת ספציפית, כאשר אחד האפיקים שבהם נרשמה צמיחה באינדקס מתחילת שנת 2009 היה תעודות הסל המטבעיות.

קצב הצמיחה הגבוה מוביל את חברת התעודות אינדקס לצמיחה שנתית בהיקף של 1.8 מיליארד שקל, צמיחה הגבוהה יותר מזו שמציגה מבט של כלל פיננסים, שצמחה בסכום של 120 מיליון שקל בחודש אוגוסט וב-1.66 מיליארד שקל מתחילת השנה.

הכתבה פורסמה לראשונה באתר TheMarker. לאתר לחץ כאן.

 

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x