רכישת פעילות אפריקה קרנות נאמנות על ידי מיטב
מנהל הקרן, אפריקה ישראל ניהול קרנות נאמנות בע"מ, מודיע כי ביום 22/10/2009 נחתם בין אפריקה ישראל בית השקעות בע"מ (חברת האם של מנהל הקרן), אפריקה ישראל ניהול תיקי השקעות בע"מ (להלן:"אפריקה תיקים"), מנהל הקרן ולבין מיטב בית השקעות בע"מ (להלן:"מיטב") מזכר הבנות בדבר רכישת פעילות קרנות נאמנות שבניהול מנהל הקרן ופעילות ניהול תיקים של אפריקה תיקים על ידי מיטב.
העסקה נשוא מזכר הבנות כפופה לחתימת הסכם מפורט בין הצדדים תוך 14 ימים ממועד חתימת מזכר ההבנות, השלמת בדיקת נאותות ע"י מיטב במהלך התקופה שעד לכריתת הסכם המפורט וכן תנאים מתלים נוספים שיקבעו בהסכם המפורט והכוללים בין היתר אישורים רגולטוריים המתחייבים מהוראות הדין
מנהל הקרן ישוב וידווח בדיווח מיידי נוסף בהתאם להוראות הדין.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.




