הבנק הדיגיטלי >> אורן אלימלך מונה למנהל אבטחת המידע בבנק

אורן אלימלך (45), מונה למנהל אבטחת המידע בבנק הדיגיטלי הראשון. במסגרת תפקידו יהיה אורן אחראי על מערך אבטחת מידע וסייבר (CISO) ועל מערכי ההגנה של הבנק.

 

 

FacebookTwitter Whatsapp
אורן אלימלך צילום דודי דייןאורן אלימלך צילום דודי דיין

מיכאל לוי
23/06/2020

בתפקידיו האחרונים הוביל אורן את תחום הסייבר בטכניון ובמספר תאגידים בנקאים וגופים מוסדיים, ובין היתר הוביל תהליכים מול יחידת הסייבר של הפיקוח על הבנקים בבנק ישראל בד-בבד מול מערך הסייבר הלאומי. אורן שימש כיועץ ומנחה הגנת סייבר ואבטחת מידע במספר גופים פיננסים, ממשלתיים וביטחוניים בישראל ובמספר חברות בינלאומיות.
 
גל בר דעה, מנכ"ל הבנק הדיגיטלי הראשון: "אבטחת המידע היא הבסיס לשירות יעיל ובטוח ללקוחות הבנק הדיגיטלי הראשון, אשר עומד בכל הדרישות והסטנדרטים בדיוק כמו כל בנק אחר בישראל.  אורן הוא גיוס משמעותי ואנחנו בטוחים שהניסיון והמומחיות שהוא מביא בענף הבנקאות והפיננסים יחזקו את מערך אבטחת המידע של הבנק".
 
הבנק הדיגיטלי הראשון קיבל בספטמבר האחרון אישור רגולטורי לפעול כבנק עצמאי בישראל וצפוי להתחיל את פעילותו ברבעון האחרון של 2021. בינואר התקשר הבנק עם ענקית המחשוב הבינלאומית TCS להקמת תשתית טכנולוגית לבנק ולאחרונה התקשר הבנק עם חברת ישראכרט להנפקה ותפעול כרטיסי אשראי. הבנק הדיגיטלי יתמקד במתן שירותי בנקאות למשקי בית ובכלל זה העמדת אשראי, קבלת פיקדונות, ניהול חשבונות עו"ש, ומתן שירותי מסחר של ניירות ערך.