חברת קמטק (נאסד"ק ובורסת תל אביב: CAMT), הודיעה היום כי קיבלה בעשרת הימים האחרונים הזמנות בהיקף של כ-20 מיליון דולר למערכות בדיקה ומדידה של מארזים מתקדמים, מוליכים למחצה מורכבים, רכיבי חיישנים למצלמות (CMOS), ורכיבי תדר רדיו (RF), ממספר יצרניות שבבים.
ההזמנות יסופקו במהלך המחצית הראשונה של 2021.
רפי עמית, מנכ"ל קמטק, אמר: "אנו ממשיכים לצבור מומנטום עסקי במגזרים הצומחים במהירות הגבוהה ביותר בתעשייה ובכלל זה במארזים מתקדמים, מוליכים למחצה מורכבים, רכיבי חיישנים למצלמות (CMOS), ורכיבי תדר רדיו (RF) (בעקבות המעבר ל-5G). הזמנות אלו מחזקות את ביטחון החברה באשר לתחזית ההכנסות למחצית הראשונה של 2021, עליה דיווחנו ביחד עם תוצאות הרבעון השלישי השנה."
אודות קמטק
קמטק היא יצרנית מובילה של ציוד בדיקה ומדידה וספקית של פתרונות תוכנה לשווקים מובילים בתעשיית השבבים, ביניהם שוק המארזים המתקדמים, זיכרונות, CMOS Image Sensors, MEMS, ו-RF. קמטק מספקת פתרונות יעודיים ונתונים קריטיים לשיפור התפוקה (yield), המאפשרים ללקוחות לשפר ולהוזיל את תהליכי הייצור שלהם. עם פריסה עולמית של שמונה משרדים, קמטק מעניקה ללקוחותיה שירות מעולה, שעונה על דרישותיהם הייחודיות.
למידע נוסף www.camtek.com