זינוק של 64% ב-EBITDA ל-21.8 מיליון ₪, על רקע הגידול במחזור המכירות ועלייה בשיעורי הרווחיות הגולמית.
הרווח הנקי ברבעון מסתכם ב- 12.6 מיליון שקל.
אלי לביא, מנכ"ל סאני תקשורת סלולרית: ״למרות אתגרי משבר הקורונה והסגר שפתח את הרבעון הראשון של שנת 2021, החברה מסכמת רבעון מוצלח עם גידול במכירות וברווחים ונתוני צמיחה מרשימים בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד. אנו שמחים לראות כי Samsung ממשיכה להוביל כמדי שנה ברכישות הסמארטפונים בישראל. השקת סדרת הדגל של החברה – Galaxy S21, כשה-Galaxy S21 ULTRA בראשם, הצליחה מאוד ברמה העולמית ובישראל בפרט. סאני תקשורת, תמשיך להרחיב את היקפי המכירות שלה ולעשות כל שביכולתה בכדי להעניק ללקוחותיה חווית קניה, שירות ותיקון ברמה הגבוהה ביותר, בהתאם לסטנדרטים המחמירים של סמסונג העולמית".
סאני תקשורת סלולרית מקבוצת לפידות קפיטל, חברה מובילה בתחום הטלפונים והאביזרים הסלולריים מתוצרת הענקית הדרום קוריאנית סמסונג, המספקת פתרון תקשורתי כולל ללקוחותיה במגוון רחב של ערוצי מכר, מדווחת על תוצאותיה הכספיות לרבעון הראשון של 2021.
ההכנסות ברבעון הראשון לשנת 2021 הסתכמו בכ-259 מיליון שקל, גידול של 17% לעומת ההכנסות ברבעון המקביל אשתקד, אשר הסתכמו בכ-222 מיליון שקל. העלייה בהכנסות נובעת מגידול בכמות המכשירים שנמכרה, כתוצאה מהגדת מגוון המכשירים המוצעים ללקוחות, וכן מגידול ממכירת חלפים ואביזרים.
הרווח הגולמי ברבעון הראשון לשנת 2021 הסתכם ב-34.5 מיליון ₪ (כ-13.3% מסך ההכנסות) בהשוואה לרווח גולמי של 24.7 מיליון ש"ח (כ-11.2% מסך ההכנסות) ברבעון המקביל אשתקד. הגידול ברווח הגולמי נובע מהגידול במחזור המכירות ומעלייה בשיעורי הרווח הגולמי בקטגוריית המכשירים והחלפים.
ה-EBITDA ברבעון הראשון לשנת 2021 הסתכם בכ-21.8 מיליון שקל (כ-8.4% מסך ההכנסות), וזאת לעומת EBITDA של 13.3 מיליון שקל (כ-6% מסך ההכנסות) ברבעון המקביל אשתקד.
הרווח הנקי ברבעון הראשון לשנת 2021 הסתכם ב-12.6 מיליון ₪, עלייה של כ-3.1% בהשוואה לרווח ברבעון המקביל אשתקד.
יחס הון למאזן, נכון ל-31 במרץ 2021, עומד על כ-58.2%, לעומת יחס של 52.6% בתקופה
המקבילה אשתקד.