נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אמנון נויבך, יו"ר דירקטוריון הבורסה לניירות ערך, מקדים את פרישתו

ומבקש לסיים את תפקידו ב-1 באוגוסט, 2021 לאחר יותר משבע שנים

 

 
אמנון נויבך, צילום: אלי אטיאסאמנון נויבך, צילום: אלי אטיאס
 

עידו אסיאג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
01/07/2021

הבורסה לניירות ערך בתל אביב (בורסה: ברסה) מודיעה כי יו"ר דירקטוריון הבורסה, מר אמנון נויבך, הודיע על החלטתו להקדים את פרישתו במספר חודשים ורצונו לסיים את כהונתו ביום 1 באוגוסט, 2021.

במכתב שהעביר היום לחברי הדירקטוריון ציין נויבך: "לאחרונה הגיעו אליי מספר פניות מגופים עסקיים אשר ביקשו שאקח תפקיד פעיל בפעילותם, דבר העלול ליצור ניגודי עניינים. מדובר בחברות הקשורות במגזר הפיננסי טכנולוגי, תחום המרתק אותי באופן אישי. הודעתי זו תאפשר לי לבחון לעומק הצעות אלו." 

נויבך הודה לדירקטוריון על האמון והתמיכה שאפשרו לו לבצע את התפקיד עבור כלל מחזיקי העניין בבורסה וכן ביקש להודות גם להנהלת הבורסה ולעובדיה על הנאמנות והמסירות, שתרמו ותורמים להצלחתה יוצאת הדופן. 

אמנון נויבך כיהן בתפקידים בכירים במגזר הציבורי והעסקי. בין היתר שימש כדירקטור בחברות ציבוריות ותעשייתיות, שימש חמש שנים כציר כלכלי בוושינגטון וכן כיהן כיועצו הכלכלי של ראש הממשלה לשעבר, שמעון פרס ז"ל בשנות השמונים והיה שותף לביצוע תכנית הייצוב הכלכלי. לפני כן היה סגן הממונה על התקציבים ושימש בתפקידים נוספים באגף התקציבים במשרד האוצר.

דירקטוריון הבורסה יתכנס בימים הקרובים לשם דיון בהודעת הפרישה של יו"ר הדירקטוריון הנוכחי וקידום התהליך לאיתורו ובחירתו של יו"ר דירקטוריון. 

x