הרווח הגולמי הסתכם בכ- 12.5 מיליון ש"ח.
הרווח התפעולי הסתכם בכ- 4.3 מיליון ש"ח.
הרווח המיוחס לבעלים של חברת האם בכ- 3.0 מיליון ש"ח.
מדווח על חלוקת דיבידנד בסך של 5 מיליון ש"ח.
ועל המשך יישום תכנית רכישת מניות החברה בסך של עד 3 מיליון ש"ח.
שמירה על צבר הזמנות גבוה.
ההון העצמי עומד על כ- 113 מיליון ש"ח, 55% מהמאזן.
אברהם אסף – יו"ר קבוצת אמנת:
"קבוצת אמנת מוכיחה גם בתקופה אתגרית זו את יכולותיה לפעול בהצלחה, את גישתה הניהולית המוכחת, את היתרונות במגוון שירותיה ואת גמישותה להיערך למצבים משתנים, כל זאת תוך מיקוד מיטבי בפעילויות הליבה. במקביל, הודות למצבה הפיננסי, הכישורים המגוונים של צוותיה, יתרות המזומנים שלה ומעמדה בשוק הפיננסי – פועלת בשטחים מבוקשים וחדשניים במהלך מואץ לאיתור הזדמנויות עסקיות וגורמי צמיחה, תוך התמקדות בפרויקטים רב שנתיים:
צבר הזמנות גבוה, פעילות אינטנסיבית לקידום נושאים ופרויקטים בתחומים מבוקשים עם פוטנציאל צמיחה ותמורה, יכולת מקצועית מגוונת, פריסה, הערכה והבסיס הפיננסי הכלכלי העומד לרשות הקבוצה – מאפשרים לשמור על יכולותיה המקצועיות, להשיג תוצאות חיוביות, לפעול לצמיחה מואצת, לקדם נושאים עם רווחיות צפויה ולהיות ערוכה לשינויים בלתי צפויים בסביבה העסקית.
הדבר בא לידי ביטוי בולט בתקופת משבר הקורונה, בו החברה השתלבה במתן פתרונות לנושאים שוטפים יחד עם נושאים אופייניים נדרשים למשבר ומציגה תוצאות בהן הפרמטרים עולים בעשרות אחוזים על אלה של אשתקד.
חברת אמנת ניהול ומערכות פרסמה היום את דוחותיה הכספיים למחצית הראשונה של שנת 2021 ומדווחת על הכנסות שהסתכמו בכ- 187 מיליון ש"ח, בהשוואה להכנסות של כ- 159 מיליון ש"ח בתקופה מקבילה בשנת 2020, עליה של כ- 17.4% בהכנסות, בתקופה זו הקבוצה העניקה שירותים בתחום הייעוץ והלוגיסטיקה אשר עלו מתוך דרישות וצרכי לקוחות במהלך ובקשר למגפת הקורונה, הקשורים במאפייני התקופה (כגון: שירותים למערכות הבריאות). הפרויקטים אותם מבצעת החברה הניבו הזמנות חדשות והארכת חוזים בתקופת הדוח ולפיכך קוזזה ההשפעה השלילית של דחיית הזמנות, צמצום פעילות ומיעוט מכרזים, בין היתר בשל הקורונה.
הרווח הגולמי של אמנת במחצית הראשונה של שנת 2021 הסתכם בכ- 12.5 מיליון ש"ח, בהשוואה לרווח גולמי של כ- 11.2 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד, גידול של כ- 11.6%.
הרווח מפעולות רגילות של אמנת במחצית הראשונה של שנת 2021 הסתכם בכ-4.3 מיליון ש"ח לעומת רווח מפעולות רגילות של כ- 4.2 מיליון ש"ח בתקופה מקבילה אשתקד, - עלייה של כ- 3.7%; שיעור הוצאות המכירה והוצאות הנהלה וכלליות ממשיכות לשמור על רמה נמוכה של כ- 4% מסך ההכנסות.
הרווח לתקופה המיוחס לבעלים של חברת האם במחצית הראשונה של שנת 2021 הסתכם בכ-3 מיליון ש"ח, בהשוואה לרווח של כ-2 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד, עליה של כ- 43.4%.
צבר ההזמנות של החברה לסוף המחצית הראשונה של שנת 2021 עומד על כ- 311 מיליון ש"ח, הצבר שפורסם לסוף 2020 עמד על כ- 352 מיליון ש"ח. צבר ההזמנות מעניק לאמנת תשתית איתנה לפעילות ולצמיחה ונובע הן מכניסת עבודות באופן שוטף והן מפרויקטים רב שנתיים שנתקבלו בחברה.
לאור מדניות חלוקת דיבידנד לשנים 2021 ו-2022, לפיה תחלק החברה דיבידנד מדי חצי שנה בהיקף שלא יפחת מ- 75% מהרווח לתקופה המיוחס לבעלים של חברת האם, הוחלט לחלק דיבידנד בסך 5 מיליון ש"ח ולהמשיך רכש מניות החברה.
ההון העצמי של אמנת מסתכם נכון ל- 30.06.2021 בכ- 113 מיליון ש"ח (כ- 55% מסך המאזן).
החברה מקדישה תשומת לב לאפשרויות של רכישות, אם וככל שיאותרו הזדמנויות ראויות.
החברה מקיימת מגעים ליצירת שותפויות אסטרטגיות בחברה ובחברות בקבוצה, לתמיכה בתהליכים של האצת הצמיחה ולגוון נוסף בפעילות.
החברה מאיצה, על בסיס יכולותיה והשינויים בסביבה העיסקית, פעילות לאיתור הזדמנויות עסקיות, לגוון שירותיה ולפתח נושאים מתקדמים ומבוקשים.
החברה משתמשת בעיקר במימון עצמי.
בדצמבר 2020 אישרה מידרוג דירוג 2A למסגרת גיוס של עד 30 מיליון ש"ח.
לחברה צבר הזמנות בהיקף פעילות של כשנה (ועוד אופציה להיקף פעילות של כשנה).
החברה נערכה לפעילות מותאמת בתקופת הקורונה, אין השפעה מהותית על פעילות החברה ועסקיה בתקופת הדו"ח, הודות למגוון שירותיה והרכב לקוחותיה.