נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

סיפיה ויז`ן - מערכת ה-Driver Sense תוטמע בפלטפורמה חדשה של מותג רכב אמריקאי בסין

עם התווספות פלטפורמה זו, סך דגמי הרכב בהם זכתה סיפיה עומד על 23, על גבי 8 פלטפורמות שונות

 

 
דוד טולוב, צילום: דור מלכהדוד טולוב, צילום: דור מלכה
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
13/02/2022

דוד טולוב, מנכ"ל סיפיה, מסר: "אנו שמחים לעדכן על התווספות פלטפורמת רכב חדשה לצבר ההתקנות שלנו אצל מותג אמריקאי ידוע המיוצר בסין. זכיה בפלטפורמה חדשה מהווה אינדיקציה לכך שהחברה עשויה לזכות בדגמים נוספים באותה הפלטפורמה. היכולת של מערכת ה-Driver Sense להשתלב על גבי מגוון מערכות ופלטפורמות מעידה על האיכות והגמישות של הטכנולוגיה שלנו."

סיפיה וויז'ן בע"מ ("סיפיה", ת"א: ספיה; CPIA), חברת אוטו-טק המפתחת, מייצרת ומשווקת טכנולוגיות ומערכות מתקדמות מבוססות AI לניטור נהג ופנים הרכב ליצרני רכבים ולציי רכב, הודיעה כי נודע לה מלקוח קיים, מותג רכב אמריקאי בסין, כי שניים מתוך שבעה דגמי רכב בהם זכתה החברה עם מותג זה, להטמעת מערכת ה-Driver Sense, מתוכננים לייצור על גבי פלטפורמה חדשה. הכללת דגמים אלה על גבי פלטפורמה חדשה מרחיבה את פוטנציאל ההטמעה של מערכת ה-Driver Sense לדגמי רכב נוספים על אותה פלטפורמה. 

הזכייה בשני הדגמים השייכים לפלטפורמה החדשה ארעה בספטמבר 2021, והייצור הסדרתי צפוי להתחיל בתחילת שנת 2023. עד היום זכתה החברה ב-7 דגמי רכב של אותו מותג אמריקאי. חוזה ייצור נחתם בגין כל הזכיות האמורות. 

עם התווספות פלטפורמה זו, לחברה זכיות במכרזים להטמעת מערכת ה- Driver Sense ב- 23 דגמי רכבים שונים (Design Wins), על גבי 8 פלטפורמות עם 5 יצרניות רכב שונות (כאשר בגין דגם אחד בו זכתה החברה, טרם נחתם חוזה סופי). היצרניות כוללות יצרן רכב חשמלי בארה"ב, מותג רכב אמריקאי בסין ושלוש יצרניות רכב מובילות נוספות בסין. מאחר ופלטפורמה בדרך כלל מורכבת ממספר דגמי רכב, זכיה בדגם מפלטפורמה מהווה אינדיקציה לכך שהחברה עשויה לזכות בדגמים נוספים באותה הפלטפורמה. 

טכנולוגיית הראייה הממוחשבת והבינה המלאכותית שבבסיס מערכת ניטור הנהג של סיפיה מנתחת תמונות אינפרא-אדום על מנת להעריך את התנהגות הנהג באמצעות מעקב אחר תווי פניו וזיהוי של סממנים חזותיים אצל הנהג כגון: עפעפיים, אישונים, כיוון מבט ועוד. לאחר מכן מבצעת המערכת תרגום של אותם סממנים למשמעות הפיזיולוגית של מצב הנהג (עייפות, הסחות דעת, דיבור בטלפון ועוד).

x