נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

שמי יעקב לפאנדר "הגיוסים ביוני באו בעקבות דירוגים גבוהים במערכות הייעוץ ותקשורת ממוקדת וברורה עם יועצי הבנקים וציבור המשקיעים"

טבלת הגיוסים נטו בחודש יוני של כל מנהלי הקרנות בפנים>>>

 

 
שמי יעקב משנה למנכל אלטשולר.צ.ששוני ע.פאנדרשמי יעקב משנה למנכל אלטשולר.צ.ששוני ע.פאנדר
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
05/07/2010

גיוסים פדיונות נטו אצל מנהל קרנות הנאמנות בחודש יוני

חברהגיוסים נטו ביוני
הראל פיא 711
אלטשולר שחם 
542
דש 495
פסגות 400
אקסלנס 293
מנורה מבטחים 149
ילין לפידות 84
איילון 80
מיטב 70
אפסילון 64
אלומות ספרינט 22
יובנק 17
תמיר פישמן 13
סיגמא 10
הלמן אלדובי 8
כוון 3
מילניום 2-
רמקו 3-
מודלים 3-
מאור לוסקי 5-
רוטשילד 6-
אוריון 7-
אנליסט 12-
מרכנתיל 17-
כלל פיננסים 104-
אי.בי.אי 165-
מגדל שוקי הון 234-
סה"כ2403

שמי יעקב, המשנה למנכ"ל אלטשולר שחם והאחראי על שיווק הקרנות, אומר לכתב פאנדר כי "הגיוסים היפים ב 2010 ובייחוד ביוני, הם תוצאה ישירה של התמדה בביצועים יוצאי דופן לאורך שנים רבות והבנה עמוקה של צרכי היועצים ולקוחותיהם.

בניגוד למרבית מנהלי הקרנות, לאלטשולר שחם יש רק קרן אחת בכל קטגוריה – ברוב המקרים, היא הקרן המובילה בה ותמיד לאורך שנים רבות. בתמצית, סינרגיה בין פורטפוליו פשוט ומנצח, דירוגים גבוהים במערכות הדירוג בבנקים ותקשורת ממוקדת וברורה עם יועצי הבנקים וציבור המשקיעים, הם שהובילו לנתונים המרשימים."

 

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x