שלמה נמרודי, מנכ"ל הייקון מערכות: "עם השלמת רכישת מכונה זו, יהיו ברשות החברה ארבע מערכות הייקון המותקנות באתרים שונים ברחבי ארה״ב. זוהי אבן דרך משמעותית נוספת כחלק מהתפתחות החברה והרחבת פעילותה. עסקה זו ממחישה היטב את פוטנציאל המודל העסקי שלנו, על פיו המערכות שפיתחנו נמכרות ללקוחות עם פוטנציאל לרכישות חוזרות של מערכות. כמו כן, היא מצביעה על כך שלקוחות החברה מגיעים לניצול משמעותי של המערכות שכבר ברשותם, ובכך היקף המכירות של המוצרים המתכלים והשירותים של החברה גדל על ציר הזמן".
הייקון מערכות מדווחת על אירוע משמעותי. החברה מעדכנת כי קיבלה הזמנה נוספת ומקדמה לאספקת מערכת, Beam2C, המיועדת לשוק הקרטון הגלי. התמורה הצפויה ממכירת המערכת היא בהיקף של למעלה מ-2 מיליון דולר, ומדובר במכירה ללקוח מרכזי בארה"ב, שברשותו כבר 3 מערכות שונות של החברה.
אספקת המערכת צפויה להיות במהלך הרבעון השני של שנת 2022. לאחר אספקת הזמנה זו יהיו ברשות הלקוח 4 מערכות הייקון באתרים שונים ברחבי ארה״ב: שתי מערכות Euclid5C לשוק הקרטון הגלי, מערכת Beam2 לשוק הקרטון הקשיח ומערכתBeam2C לשוק הקרטון הגלי. עובדה זו ממצבת את החברה האמריקאית כמובילה ברמה עולמית בשוק הצומח של מכירות מקוונות של אריזות מקרטון גלי ומקרטון קשיח (Web To Pack).
בפברואר השנה פרסמה הייקון מערכות תחזית חזקה לשנת 2022 המשקפת צפי לתנופת פעילות משמעותית. החברה, שסיימה את שנת 2021 עם צמיחה של כ-70% בהכנסותיה לכ-14.3 מיליון דולר, ציינה, כי היא צופה הכנסות של 25-30 מיליון דולר.