נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

תמורה פנסיה ופיננסים מינתה את נאור קובי לסמנכ"ל רגולציה ושימור תיק

 

 
נאור קובי, קרדיט: רמי זרנגרנאור קובי, קרדיט: רמי זרנגר
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
22/08/2022

תמורה פנסיה ופיננסים מינתה את נאור קובי לסמנכ"ל רגולציה ושימור תיק. כחלק מתפקידיו, נאור ינהל את היחידה לניהול סיכוני ציות ואכיפה פנימית שמוקמת בתמורה בימים האלה. 

נאור קובי עובד בתמורה 18 שנים. בשש השנים האחרונות כיהן כמנהל הרגולציה בתמורה. במסגרת עבודתו, הקים נאור ומנהל בהצלחה גדולה את מערך שימור הלקוחות של תמורה, שתפקידו לסייע למבוטחים שעוזבים עבודה. 

בנוסף, נאור מנהל את מערך ההדרכה בתמורה, ומשדרג אותו בימים אלה. בין השאר, נאור מרצה למעסיקים ועובדים בנושאים פנסיוניים ופיננסים שונים ומשפר בעשרות מונים את האוריינות הפיננסית של לקוחות תמורה. 

מנכ"ל תמורה פנסיה ופיננסים, עקיבא קלימן: "נאור קובי הוא אחד מעובדיה הוותיקים והמצטיינים של תמורה. לאורך השנים, מילא נאור את תפקידיו באופן מעולה לטובת לקוחותיה של החברה. אני בטוח שגם בתפקידו החדש, יתרום נאור תרומה משמעותית ומכרעת ללקוחותינו הרבים". 

x