נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

חברת הנדל"ן RAY TLV ממזגת את פעילותה לחברה ציבורית

החברה בניהולם של אבי רומנו וזיו פופלבסקי, התקשרה בהסכם למיזוג פעילותה לחברת אינטיליקנה בע"מ ותחזיק בכ - 88% ממניות החברה. בשנתיים האחרונות חברת RAY TLV בצעה עסקאות בהיקף של כ- 200 מ' ₪

 

 
אבי רומנו, ממייסדי RAY TLV, קרדיט: עופר חגיובאבי רומנו, ממייסדי RAY TLV, קרדיט: עופר חגיוב
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
12/10/2022

אבי רומנו, זיו פופלבסקי ואון גולדשטיין, הבעלים של חברת RAY TLV המתמחה בהשבחת קרקעות בתל אביב, יוצקים את פעילות החברה לחברת אינטיליקנה הציבורית ויחזיקו בכ- 88% ממניות החברה. אינטיליקנה, המתמחה בגידול קנאביס רפואי, באמצעות גידול וריבוי קנאביס רב שנתי בחווה ייעודית באזור השרון, עתידה למכור את פעילותה ולהיכנס לתחום השבחת הנדל"ן.


זיו פופלבסקי, ממייסדי RAY TLV, צילום: יח״צ

אבי רומנו וזיו פופלבסקי, מסרו כי "אנו צופים המשך פעילות משמעותית בתחום השבחת הקרקעות בת"א בשנים הקרובות ולכן החלטנו במהלך אסטרטגי להיכנס לשוק ההון על מנת להעמיד לפרויקטים מימון בהיקפים כספיים מהותיים, תוך שיתוף הציבור והשוק המוסדי. אנו שמחים על המיזוג עם  אינטיליקנה ומאמינים כי לפעילות החברה הממוזגת יצטרפו פרויקטים משמעותיים נוספים.

x