נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

קל בניין, מקבוצת ברן, זכתה בפרויקט בהיקף 48 מיליון שקלים

לשדרוג, הרחבה ותחזוקה של מתקן לטיהור שפכים בארץ

 

 
איציק פרנק, מנכ״ל ברןאיציק פרנק, מנכ״ל ברן
 

מיכאל לוי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
20/11/2022

חברת קל בנין בע"מ, חברה בת בשליטת ברן ובבעלות של כ- 50% זכתה בהליך תחרותי לביצוע פרוייקט בהיקף של כ 48.3 -מיליון ₪ לשדרוג, הרחבה ותחזוקה של מתקן לטיהור שפכים של חברת רנ"י סוללים.
 
תקופת ביצוע הפרוייקט צפויה להיות כ- 24 חודשים.
 
ביצוע הפרויקט יחל לאחר השלמת מספר תנאים המקובלים בעסקאות מסוג זה, ובכלל זה אישור הרשות הממשלתית למים וביוב, חתימה על הסכם התקשרות והמצאת אישור מבטחים בדבר קיום ביטוחים וערבות ביצוע על סך של כ- 5 מיליון ₪.
 
(ת״א: ברן) שמחה לעדכן כי בתאריך ה-18 לנובמבר קיבלה חברת קל בנין בע"מ, חברה בת בשליטת ברן ובבעלות של כ- 50%, הודעה על זכיה בהליך תחרותי לביצוע שדרוג והרחבת מתקן טיהור שפכים קיים
 
הודעת הזכיה התקבלה מתאגיד המים הרי נצרת – מפעלי מים וביוב בע"מ לפיה חברת קל בנין בע"מ, החברה הבת זכתה בהליך תחרותי לביצוע פרוייקט בהיקף של כ- 48.3 מיליון ₪ לשדרוג, הרחבה ותחזוקה של מתקן לטיהור שפכים של חברת רנ"י סוללים.
 
תקופת ביצוע הפרוייקט צפויה להיות כ- 24 חודשים, אשר תחל עם השלמת מספר תנאים המקובלים בעסקאות מסוג זה, ובכלל זה אישור הרשות הממשלתית למים וביוב, חתימה על  הסכם התקשרות, המצאת אישור מבטחים בדבר קיום ביטוחים וערבות ביצוע על סך של כ- 5 מיליון ₪.

לגרף ברן לחצו כאן

21 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 19.22 מיליון בברן
קרנות נאמנות שמחזיקות את ברן. לרשימה המלאה
x