על פי כלכלני מיטב בית השקעות, בחודש אוקטובר, קופות הגמל יניבו תשואה משוקללת חיובית של 2.5%. הסיבה טמונה בעליות במחירי המניות האג"ח הממשלתי והקונצרני שנרשמו החודש בעולם ובארץ והעליות במחירי האג"ח .
כמו כן, התשואה הנומינלית (ברוטו) של קופות הגמל הגדולות מאוד באוקטובר 2010, המהוות כשליש מתעשייה כולה, צפויה לנוע בתחום שבין 2.3%-3.0%.
לעומת האחרונות, טווח העליות בקופות הגמל של התעשייה כולה צפוי להיות רחב יותר, בין 2.2%- 3.3%.
כיאה לחודש של עלייות, השונות החודש צפויה להיות גבוהה. כאשר את ההובלה יקחו קופות הגמל בעלות רכיב גבוה של אג"ח צמודות ארוכות ושל מניות יתר.
ההצלחה נמשכת- מתחילת השנה השיגה תעשיית קופות הגמל תשואה משוקללת של 9.6%.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

קופות גמל- אוקטובר 10


