נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

משוק ההון לפינטק - קרן דנציגר תמונה למנכ"לית קרנות ההשקעה של פאגאיה בישראל

פאגאיה מציגה מינויים חדשים בצמרת החברה בישראל: יריב חסר ימונה ל-GM פאגאיה ישראל וקרן דנציגר תמונה למנכ"לית קרנות ההשקעה של פאגאיה בישראל; קרובינר "פאגאיה גאה לצרף מנהלים איכותיים ומנוסים במטרה להצעיד את פאגאיה לפסגת הפינטק העולמית״

 

 
קרן דנציגר, קרדיט: טל שחרקרן דנציגר, קרדיט: טל שחר
 

מורן שקד
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
05/01/2023

פאגאיה טכנולוגיות בע״מ (NASDAQ: PGY) חברת טכנולוגיה גלובלית המפתחת תשתית בינה מלאכותית לעולמות האשראי ולהשקעות נדל"ן למגורים בארה"ב, הכריזה היום על 2 מינויים נוספים בצמרת החברה. 

הראשון הוא של יריב חסר שימונה לGM - פאגאיה ישראל וינהל את הסניף הישראלי והשני של קרן דנציגר למנכ"לית קרנות ההשקעה של פאגאיה בישראל. 2 המינויים הם צעד משמעותי נוסף במסגרת המשך צמיחתה של פאגאיה וכחלק מהתוכנית הפיתוח, שיסייעו בשלב הצמיחה הבא.

"יריב וקרן יחד עם שאר ההנהלה הבכירה שהצטרפה בשנים האחרונות לזרוע הישראלית הכוללת את יובל ברקן Deputy CTO, אייל ויצמן COO Israel ותמר שריר, SVP products מייצגים את חוד החנית של הניהול שצמח בישראל בשנים האחרונות" מציין גל קרובינר מנכ״ל פאגאיה. "פאגאיה גאה לצרף למשפחתה אוסף איכותי ומנוסה כמוהם במטרה להמשיך ולהצעיד את החברה לפסגת הפינטק העולמית״.

יריב חסר שהצטרף לפאגאיה לפני כחצי שנה וימונה לתפקיד ה-GM של פאגאיה ישראל ינהל למעשה את הסייט הישראלי ואת כל קבוצת האכנולוגיה. יריב הינו בעל תואר ראשון ושני (B.Sc+M.Sc) במדעי המחשב מהטכניון ומאוניברסיטת ת״א ותואר נוסף במנהל עסקים מאוניברסיטת נורת'ווסטרן (Northwestern University) משיקגו, אילינוי.

יריב חסר הינו אלוף-משנה במילואים, בעל ידע וניסיון ניהולי וטכנולוגי רב, הכולל את ניהול מערך הטכנולוגיה והפיתוח של חיל האוויר. בתפקידו האחרון כיהן יריב חסר כמנהל חטיבת הפיתוח של אמדוקס, שם ניהל מעל ל-6,000 עובדים ותקציבים של מאות מיליוני דולרים בשנה. 

דנציגר שמונתה למנכ"לית קרנות ההשקעה של פאגאיה בישראל הינה בעלת תואר B.A בכלכלה ומנהל עסקים ובעלת תואר שני-Executive MBA במנהל עסקים עם התמחות בהנדסה פיננסית ומימון מהאוניברסיטה העברית בירושלים. 

ב-5 השנים האחרונות קרן תפקדה כמנכ"לית חברת ניהול התיקים בהראל פיננסים וכמשנה למנכ"ל. בתפקיד הקודם כיהנה כסמנכ"לית שיווק ולקוחות בהראל פיננסים ולפני כן כסמנכ"לית מערך יועצים ולקוחות אסטרטגיים וסמנכ"לית לקוחות מוסדיים בבית ההשקעות פסגות. 

קרן תוביל את תחום ההשקעות וניהול הנכסים של כל מערך קרנות ההשקעה של פאגאיה בישראל.

בתחילת השנה פאגאיה דיווח כי מנכ"ל בנק ברקליס בבריטניה לשעבר, אשוק אסוואני (Ashok Vaswani), בעל יותר מ-30 שנות ניסיון בשירותים פיננסיים, הצטרף לפאגאיה כנשיא.

יריב חסר, קרדיט: טל טרי

x