נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

סולאיר מגיבה בחיוב על הלוואת מזנין בהיקף של 50 מיליון אירו

ההון ישמש את סולאיר אנרגיות מתחדשות לצורך השלמת ההון העצמי בפרויקטי החברה בספרד ובאיטליה בהספק כולל של כ-300 מגה וואט ולהעמדת מזנין חדש בתנאים משופרים בפרויקט אליזרסאן בהסםק של 50 מגה וואט, המחובר כבר לרשת החשמל בספרד.

 

 
אלון שגב, צילום: אורי יואלסאלון שגב, צילום: אורי יואלס
 

מורן שקד
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
05/02/2023

מנכ"ל החברה, אלון שגב: "אנחנו מרוצים מתנאי המימון אשר ללא ספק מהווים הבעת אמון במציאות של סביבת ריבית נוכחית, מגמות בשוק האשראי וביחס לריביות בעסקאות בעלות מאפיינים דומים עם חברות מהענף".

חברת סולאיר אנרגיות מתחדשות העוסקת בייזום, הקמה והפעלת פרויקטים בתחום האנרגיה הירוקה בישראל, אירופה וצ'ילה מדווחת הבוקר כי חתמה עם קרן גרמנית על הסכם מחייב להעמדת מימון מזנין  של עד 50 מיליון אירו לצורך השלמת ההון העצמי הנדרש בפרוייקטי החברה בספרד ובאיטליה בהספק כולל של כ-300 מגה וואט והעמדת מימון מזנין חדש בתנאים משופרים בפרויקט אליזרסאן, בהספק של 50 מגה וואט, המחוברת לרשת החשמל בספרד. מדובר בצבר פרויקטים משמעותי המהווה כ-30% מהיעד אשר הציבה החברה לשנת 2023 הכולל הקמה של פרויקים בהיקף של למעלה מג'יגה וואט בשנתיים הקרובות. 

x