בעקבות פרסום האיום האישי של ראשי חברות האנרגיה נגד השר האוצר הודיע היום הרב מיכאל מלכיאור, שעומד בראש פורום פעולה אזרחית המוביל את המאבק להעלאת חלקו של הציבור ברווחים מהגז הטבעי: "האיומים האישיים של ראשי חברות הגז נגד שר האוצר, הם המשך ישיר להסתה האישית שהם מנהלים גם נגד פרופסור ששינסקי ומהווים חציית קווים אדומים המסכנים את הדמוקרטיה הישראלית.
זהו בטוי חריף ומסוכן ביותר לשכרון הכוח ממנו סובלים חלק מראשי תאגידי הגז,המאמינים כי בכוח ממונם ניתן להמליך ולפטר שרים וראשי מדינה. התופעה המכוערת והמסוכנת הזאת מוכרת לנו מארצות אחרות ואנו נלחם בה בכל הכוח. ראשי תאגידי הגז איבדו עשתונות, לאחר שהבינו כי מצגות השווא וחצאי האמיתות שלהם לא משכנעים איש. הם אינם בוחלים באמצעים ובשיטות כדי לרמוס כל עקרון וכל אדם העומד בדרכם.
אני קורא לראשי תאגידי הגז להתנער לחלוטין מאמירות אלה, המצוטטות בשמםבתקשורת, ולחדול לאלתר מהתקפות אישיות שאין להן מקום בויכוח הלגיטימי שבין אינטרס של תאגידים לבין האינטרס של הציבור".
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.




