נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מניבים קרן ריט מדווחת על תוצאות מכרז מוסדי לסדרת אגרות חוב חדשה

ביקושים בהיקף של כ-402 מיליון שקל בשלב המכרז למשקיעים מסווגים בהנפקת סדרת אג"ח חדשה (ד')

 

 
עופר אברם, שרון שוופי, איתי מל. צילום: נועה זניעופר אברם, שרון שוופי, איתי מל. צילום: נועה זני
 

מיכאל לוי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
16/02/2023

מתוך כלל הביקושים נענתה החברה להזמנות בהיקף כספי כולל של כ-196 מיליון שקל (ברוטו);

האג"ח שתנפיק החברה (סדרה ד') הינן צמודות למדד, ונושאות ריבית שנתית בשיעור של 3.18% במח"מ של כ-7 שנים;

מניבים קרן הריט החדשה מדווחת הבוקר כי השלימה את שלב המכרז למשקיעים מסווגים במסגרת הנפקת סדרת אג"ח חדשה (סדרה ד'). במהלך המכרז נרשמו ביקושים בהיקף כולל של כ-402 מיליון שקל מצד משקיעים מוסדיים מובילים, מתוכם נענתה החברה להזמנות בהיקף כספי כולל של כ- 196 מיליון שקל (ברוטו).

אגרות החוב (סדרה ד') הינן צמודות למדד המחירים לצרכן. קרן אגרות החוב תעמוד לפירעון ב-6 תשלומים שנתיים לא שווים בין השנים 2024-2031. 

ההנפקה נערכה בהובלתם המשותפת של רוסאריו שירותי חיתום ודיסקונט קפיטל חיתום.

מניבים נערכת לדיווח על התוצאות הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת 2022 בחודש הבא. לפני כשבוע דיווחה החברה שבמסגרת העבודה על הדוחות הכספיים הצטברו אינדיקציות ראשוניות לרווחים מהתאמת שווי הוגן של נדל"ן להשקעה (רווחי שערוך) בהיקף של כ-70-80 מיליון שקל בגין הרבעון הרביעי לשנת 2022. רווחי השיערוך נובעים מגידול ב-NOI, מעליית מדד המחירים וכן משיערוך לראשונה של הנכסים בבני ברק ובקיסריה, שנרכשו ב-2022. 

במסגרת הדו"חות הכספיים לרבעון השלישי של 2022 דיווחה החברה על גידול של כ-45% ב-FFO הריאלי לכ-28.5 מיליון שקל, לעומת הרבעון המקביל ב-2021. כמו כן, ה-NOI ברבעון השלישי של 2022 עלה בכ-33.7% לכ-38.3 מיליון שקל לעומת הרבעון המקביל ב-2021. החברה העריכה שה-NOI צפוי להסתכם בשנת 2022 בכ-147-150 מיליון שקל, וה-FFO הריאלי בכ-109-110 מיליון שקל. החברה העלתה את תחזית חלוקת הדיבידנדים ל-2022 לסך כולל של כ-73-75 מיליון שקל.

מהנהלת מניבים נמסר: " החברה מודה למשקיעים הרבים שהגישו הצעות ולמפיצים בהנפקה. כספי הגיוס ישמשו את החברה לפרעון אג"ח א' לקראת סוף הרבעון הראשון, לפעילותה השוטפת, ולהמשך רכישת נכסים נוספים התואמים את מדיניות החברה ״.

לגרף מניבים ריט לחצו כאן

113 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 76.18 מיליון במניבים ריט
קרנות נאמנות שמחזיקות את מניבים ריט. לרשימה המלאה
x