כלל ביטוח ופיננסים זכתה בתחרות מצטייני המיחשוב של "אנשים ומחשבים" לשנת 2022, בקטגוריית תשתיות ותקשורת, עם פרויקט מוביל בתחום ה-IT להטמעת טכנולוגיה מתקדמת של חברת Arista בדאטה סנטר של הארגון.
חברת כלל ביטוח הייתה פורצת דרך במגזר הפיננסי עם החלפת כל מתגי הליבה של החברה לאלה של חברת Arista. מתגים אלה, מאפשרים ניהול מודרני של כל מערך התקשורת כ- Software defined data center המאפשר שינויים בצורה דינאמית ומהירה, לכל אחת מנקודות התקשורת במרכזי המחשוב.
פתרון טכנולוגי זה, משדרג באופן משמעותי את ביצועי הרשת ומעניק תועלות רבות לארגון במגוון תחומים, החל מרוחב פס של GB200 בין אתרי המחשוב, ועד יכולת להגדיר ולנתח פעילות של כל תעבורת רשת באמצעות מערכת CloudVision בצורה פשוטה ומתקדמת.
מירי גלבורט, משנה למנכ"ל, מנהלת חטיבת מערכות מידע ומנכ"לית כלל IT, ציינה: "כלל ביטוח ופיננסים ממשיכה להשקיע ביישום והטמעה של פתרונות טכנולוגיים חדשניים שמטרתם לשדרג ולייעל תהליכים תפעוליים וארגוניים בחברה. זכייה זו, מבטאת את החשיבות הרבה שכלל מייחסת לפיתוח והטמעה של יישומי IT מתקדמים ומגוון כלים טכנולוגים, כדי להמשיך ולהוביל את החדשנות בענף".