מאגר לוויתן: צפויה הגדלה משמעותית של ההפקה כבר משנת 2025 כתוצאה מהשלמת תוספת הצינור השלישי בעלות של כ-562 מיליון דולר לכמות של כ- 13.7 BCM בשנת 2026.
כמויות בלוויתן: 619 BCM גז טבעי ו-48 מיליון חביות קונדנסט. נרשם עדכון למשאבים המוכחים: עוד 62 BCM סווגו כמוכחים מסטטוס של מותנים (עלייה של כ-16%).
רציו אנרגיות: תחזית הכנסות ל-2023 : 380 מיליון דולר (לעומת 329 מיליון דולר בתחזית הקודמת) עלייה של 15.5%. תזרים נקי מצטבר ל- 10 שנים: 1.81 מיליארד $ (1.63 בתחזית קודמת) עלייה של כ-11%.
החלק של רציו בשווי מאגר לוויתן (בהיוון 10%): עלה ל- 1.71 מיליארד דולר (עלייה של 14%).
קידום פיתוח שלב 1ב' בידי השותפות בלוויתן הינו מהלך חיובי שצפוי להשפיע רבות על התזרים העתידי.
יגאל לנדאו, מנכ"ל רציו אנרגיות: "דו"ח התזרים שפרסמנו הבוקר טומן בחובו בשורה על הגדלה כבר בטווח הקצר של ההפקה ממאגר לוויתן משנת 2025 , וזאת במקביל לעבודה על תוכנית ההרחבה המלאה של שלב 1ב' שתאפשר הגדלה של יותר מ-50% לכמויות הנוכחיות. גם השנה אנו ממשיכים לראות ביקושים חזקים בשווקי הייצוא ובמשק המקומי, ופועלים בכל דרך להגברת ההפקה תוך פתיחת "צווארי בקבוק" על מנת לספק את הדרישה."