נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

דני מזרחי, מנכ"ל אופל בלאנס: "לאור תקופת אי וודאות מאתגרת והאסטרטגיה השמרנית של החברה, דחינו כמות גדולה יותר של עסקאות יחסית לשנים קודמות"

הכנסות שיא של כ-90.0 מיליון ש"ח בשנת 2022 | המניה מזנקת כמעט 10% - 48 קרנות מחזיקות

 

 
דני מזרחי, קרדיט: יח״צדני מזרחי, קרדיט: יח״צ
 

מורן שקד
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
28/03/2023

מחלקת דיבידנד בפעם ה-23 ברציפות, היקף הדיבידנד 3.6 מיליון ש"ח

אופל בלאנס השקעות, חברה מובילה במתן שירותים פיננסיים לעסקים קטנים ובינוניים, הפועלת משישה סניפים ברחבי הארץ, מדווחת היום על תוצאות שיא לשנת 2022. אופל והחברות הבנות מבצעות בעצמן את הליך החיתום תוך התבססות על  מאגר מידע, ידע רב בתחום החיתום וניסיון עשיר של 27 שנות פעילות בתחום. 

 
דני מזרחי, מנכ"ל אופל בלאנס השקעות: "אנו מסכמים שנת צמיחה נוספת. אסטרטגיית החברה, המתמקדת בפיזור רחב של לקוחות ומושכים והעמדת אשראי כנגד בטוחות, מוכיחה את עצמה לאורך 27 שנות פעילות. השנה חווינו גידול משמעותי בבקשות לאשראי מלקוחות, אך לאור סביבת הגורמים המאקרו כלכלים, תקופת אי וודאות מאתגרת והאסטרטגיה השמרנית שהחברה דוגלת בה, דחינו כמות גדולה יותר של עסקאות יחסית לשנים קודמות, מה שהוביל לקיטון בתיק הלקוחות. אופל בלאנס ערוכה לגידול בתיק הלקוחות הן מבחינת ההון העצמי והן מבחינת כוח האדם והטכנולוגיה. אנו פועלים כל הזמן בצורה מחושבת לטיוב תיק לקוחות החברה, תוך הקשחת הליך החיתום הקפדני הנהוג בשגרה. החברה תמשיך לספק מענה פיננסי מקצועי ומקיף ולהיות גורם המסייע לצמיחתם של העסקים הקטנים והבינוניים בישראל. גם הרבעון אנו חולקים ברווחים עם בעלי המניות שלנו ומחלקים דיבידנד בהיקף של 3.6 מיליון ₪."

ההכנסות משירותים פיננסיים ברבעון הרביעי של שנת 2022 הסתכמו בכ-25.1  מיליון ש"ח, גידול של כ-27.4% ביחס להכנסות של כ-19.8 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד. ההכנסות משירותים פיננסיים בשנת 2022 הסתכמו בשיא של כ-90.0 מיליון ש"ח, גידול של כ-34.1% ביחס להכנסות של כ-67.2 מיליון ש"ח בשנת 2021.

ההכנסות משירותים פיננסיים נטו בניכוי הוצאות בגין הפסדי אשראי חזויים ברבעון הרביעי של שנת 2022 הסתכמו בכ-16.7 מיליון ש"ח (66.2% מההכנסות), בהשוואה ל-17.4 מיליון ש"ח (87.9% מההכנסות) ברבעון הרביעי של שנת 2021. בשנת 2022 הסתכמו ההכנסות משירותים פיננסיים נטו בניכוי הוצאות בגין הפסדי אשראי חזויים לכ-65.3 מיליון ש"ח (72.6% מההכנסות), גידול של כ-9.7% בהשוואה לכ-59.6 מיליון ש"ח (88.7% מההכנסות) בשנת 2021.

הרווח הנקי ברבעון הרביעי של שנת 2022 הסתכם בכ-7.8 מיליון ש"ח, בהשוואה לרווח נקי של כ-7.8 מיליון ש"ח ברבעון הרביעי של שנת 2021. הרווח הנקי בשנת 2022 הסתכם בשיא של כ-29.0 מיליון ש"ח, גידול של כ-7.5% בהשוואה לרווח נקי של 27.0 מיליון ש"ח בשנת 2021. 

תיק הלקוחות של אופל ליום 31.12.2022 הסתכם לשיא של 463 מיליון ש"ח, גידול של 7.6% לעומת תיק לקוחות של כ- 431 מיליון ש"ח לתקופה מקבילה אשתקד.

סך עסקאות הניכיון בשנת 2022 הסתכם בכ-2.4 מיליארד ש"ח, גידול של כ-22.2% לעומת כ-1.9 מיליארד ש"ח בשנת 2021.

החברה מודיעה על חלוקה נוספת של דיבידנד, כמדי רבעון ובפעם העשרים ושלוש בסה"כ, בסכום של 3.6 מיליון ש"ח.

לגרף אופל בלאנס לחצו כאן

48 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 19.39 מיליון באופל בלאנס
קרנות נאמנות שמחזיקות את אופל בלאנס. לרשימה המלאה
x