נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מור גמל ופנסיה דוח רבעון ראשון - הצבירות מתחילות לחלחל לשורה התחתונה

הרווח הכולל עמד ברבעון הראשון של 2023 על כ-8.1 מיליון שקלים, יותר מהרווח השנתי של שנת 2022 כולה

 

 
יוסי לוי מנכל משותף מור בית השקעותיוסי לוי מנכל משותף מור בית השקעות
 

מורן שקד
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
25/05/2023

החברה, שרשמה הכנסות של כ-102.5 מיליון שקלים ברבעון, מנהלת נכסים בהיקף של כ-62.1 מיליארד שקלים 

מור גמל ופנסיה פרסמה את הדוחות הכספיים לרבעון הראשון של שנת 2023 מהם עולה כי הכנסות החברה עמדו על כ-102.5 מיליון שקלים, לעומת כ-57.4 מיליון שקלים בתקופה המקבילה אשתקד, וזאת לאור העלייה המשמעותית בהיקף הנכסים המנוהלים. הרווח הכולל הסתכם ברבעון הראשון של 2023 בכ-8.1 מיליון שקלים, ביחס לכ-1.2 מיליון שקלים בתקופה המקבילה אשתקד, וכ-7.7 מיליון שקלים בשנת 2022 כולה. 

הרווח הכולל לפני מס עמד ברבעון הראשון של שנת 2023 על כ-12.4 מיליון שקלים. נציין כי בחודש מרץ 2023, במקביל לפרסום הדוחות הכספיים לשנת 2022, פרסמה החברה תחזית רווח שנתית. על פי התחזית, הרווח הכולל לפני מס צפוי לעמוד בשנת 2023 על כ-30 - 35 מיליון שקלים. 

מור גמל ופנסיה נהנית מצמיחה עקבית בהיקף הנכסים לאור גיוס כספים משמעותי עם צבירה נטו של כ-26.2 מיליארד שקלים בשנת 2022, וצבירה נטו של כ-7.2 מיליארד שקלים בחודשים ינואר עד אפריל 2023. החברה מנהלת נכון ל-15.5.23 נכסים בהיקף של כ-62.1 מיליארד שקלים – מתוכם כ-2.2 מיליארד שקלים בקרנות הפנסיה שהושקו במאי אשתקד. 

מור גמל ופנסיה נסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב החל מחודש פברואר 2022, והיא מנהלת קופות גמל לחיסכון, קופות גמל להשקעה, קרנות השתלמות, קרן פנסיה מקיפה וקרן פנסיה כללית. קרן הפנסיה המקיפה של מור גמל ופנסיה נבחרה בהליך תחרותי על ידי רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון כקרן פנסיה נבחרת. אלדד צינמן, משמש כמנכ"ל מור גמל ופנסיה, ואורי קרן, שותף ומייסד בחברה, משמש כמנהל ההשקעות הראשי שלה.

חברת האם של מור גמל ופנסיה, מור השקעות, נסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב החל משנת 2017. בעלי השליטה בבית ההשקעות שהוקם לפני כ-17 שנים הם משפחת מאירוב ומשפחת לוי, והוא מנוהל על ידי יוסי לוי ואלי לוי –  המשמשים כמנכ"לים משותפים במור השקעות. יו״ר דירקטוריון מור השקעות ומור גמל ופנסיה הוא מאיר גרידיש.

לגרף מור גמל ופנסיה לחצו כאן

35 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 13.57 מיליון במור גמל פנסיה
קרנות נאמנות שמחזיקות את מור גמל פנסיה. לרשימה המלאה
x