נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

נעצרו הבוקר מנכ"ל חברה למסחר ושיווק דלק וחשודים נוספים בחשד לניהול מערך של הפצה וקיזוז של חשבוניות פיקטיביות

בהיקף של מאות מיליונים באמצעות חברה המספקת דלקים לחברות שונות ביניהן למשרדי ממשלה שונים

 

 
/Image by 4711018 from Pixabay/Image by 4711018 from Pixabay
 

רשות המסים בישראל
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
03/07/2023

יחידת חקירות מע"מ באר שבע פתחו בחקירה ביחד עם שוטרי היאל"כ בלהב 433 בחשד לפעילות פלילית של מנכ"ל חברה לסחר ושיווק בדלק ומוצרים נילווים.

מהחקירה עולה כי מנכ"ל החברה ביצע עבירות כלכליות באמצעות החברה, בין היתר הפצה וקיזוז של חשבוניות פיקטיביות בסכומים של מאות מיליוני ₪.

בין היתר נבדק הקשר שבין החברה לארגון פשיעה מוכר.

הבוקר כאמור החקירה הפכה לגלויה עם מעצרם של מנכ"ל חברת הדלקים וחשודים נוספים. במהלך חיפושים שנערכו הבוקר בבתיהם ובמשרדיהם של החשודים, נתפס רכוש רב הכולל הין היתר: רכבי יוקרה, עשרות משאיות, נכסי נדל"ן ועוד.

החקירה בסיוע הרשות לאיסור הלבנת הון ומימון טרור, חקירות מע"מ ת"א וי-ם, יחידת הביקורת לפשיעה חמורה ברשות המיסים ובליווי המחלקה המשפטית ברשות המיסים ופרקליטות אזרחית מחוז ת"א.

x