נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מיה אייזן-צפריר מונתה למנכ״לית לאומיטק

בנק לאומי מודיע על מינויה של מיה אייזן-צפריר לתפקיד מנכ״לית לאומיטק, זרוע בנקאות ההיי-טק של קבוצת לאומי. אייזן-צפריר מחליפה את תימור ארבל-סדרס, שהחליטה לפרוש מתפקידה בתום כשנתיים.

 

 
מיה אייזן-צפריר, צילום: נינה וורצלמיה אייזן-צפריר, צילום: נינה וורצל
 

מורן שקד
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
11/07/2023

בנק לאומי מודיע על מינויה של מיה אייזן-צפריר לתפקיד מנכ״לית לאומיטק, זרוע בנקאות ההיי-טק של קבוצת לאומי. אייזן-צפריר מחליפה את תימור ארבל-סדרס, שהחליטה לפרוש מתפקידה בתום כשנתיים.

אייזן-צפריר מצטרפת ללאומיטק לאחר שמילאה מגוון תפקידי ניהול בכירים במגזר העסקי - הן בישראל והן בארה״ב. בתפקידה האחרון שימשה במשך ארבע שנים כסמנכ״ל האסטרטגיה והשיווק בבנק לאומי ארה״ב עד למיזוגו עם Valley National Bank. קודם לכן, הייתה במשך שמונה שנים סמנכ״לית השיווק והפיתוח העסקי של קימברלי קלארק בישראל. במסגרת תפקידה הקימה, בין השאר, את מעבדת החדשנות והטכנולוגיה של החברה, המחברת את קהילת הסטארט-אפים הישראלית לצוותי הפיתוח של המותגים הגלובאליים של קימברלי קלארק. 

לאייזן-צפריר תואר ראשון במדעי החיים ובמנהל עסקים בהצטיינות מאוניברסיטת תל אביב ותואר שני MBA במנהל עסקים עם התמחות בשיווק בהצטיינות מאוניברסיטת רייכמן. 

ראש החטיבה העסקית בלאומי, ליאת שוב: ״אני רוצה להודות לתימור על שנתיים מצוינות, שבמהלכן היא קידמה בצורה מרשימה את פעילותה העסקית של לאומיטק, ותרמה תרומה מכרעת להמשך ביסוסה כזרוע בנקאות ההיי-טק הגדולה והמובילה בישראל. אני מאחלת לה הצלחה רבה באתגרים החדשים שלפניה. למיה, מחליפתה של תימור, ניסיון רב בעולם העסקי - גם בישראל וגם מעבר לים. אין לי ספק שהיא תתרום לנו מכישוריה הייחודיים, ותצעיד הן את לאומיטק והן את לקוחות לאומיטק לשיאים חדשים״.
x