נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

טורבוג׳ן חתמה על מזכר הבנות אסטרטגי עם PEG האמריקאית. המנייה עולה ב-6.41%

מזכר ההבנות נחתם לטובת בחינת הזדמנויות עסקיות בפיתוח מערכות אנרגיה משולבות המבוססות על הטכנולוגיות של שתי החברות

 

 
ירון גלבוע, מנכ״ל טורבוג׳ן, צילום: אילן בשורירון גלבוע, מנכ״ל טורבוג׳ן, צילום: אילן בשור
 

נטלי גרין
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
12/07/2023

טורבוג'ן בע"מ, המפתחת מיקרו-טורבינה רב דלקית לייצור מקומי של חשמל חום, הודיעה הבוקר (היום) על חתימת מזכר הבנות לבחינת הזדמנויות עסקיות פוטנציאליות עם חברת PEG.

חברת Platinum Energy Group, היא חברה פרטית שהתאגדה במדינת ניו יורק, ארה"ב, העוסקת בייצור, שיווק והתקנת מערכות אנרגיה ומערכות ניהול אנרגיה בבנייני מגורים, במשרדים ובמבני תעשיה בעיקר במדינות ניו-יורק, ניו-גרז'י וקונטיקט בחוף המזרחי של ארה"ב. עיקר מזכר ההבנות הינו בחינת הזדמנויות עסקיות פוטנציאליות לפיתוח מערכות אנרגיה משולבות המבוססות על הטכנולוגיות הקיימות של החברה ושל PEG .

ירון גלבוע, מנכ"ל טורבוג'ן: "אנו נמצאים בתהליך התחלת חדירה לשוק האמריקאי ויכולותיה המגוונות של חברת PEG בתחום האנרגיה לצד הנוכחות המשמעותית שלה בארה"ב, יסייעו לנו להגיע לשוק עם מענה מתאים לצרכים". 

x