נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

נתי בוטבול מונה לתפקיד סמנכ"ל כספים בדור אלון

בוטבול מגיע עם ניסיון בניהול כספים בחברות ציבוריות ובליווי אסטרטגי של חברות אנרגיה. מניית הקבוצה מגיבה בחיוב

 

 
נתי בוטבול, סמנכ״ל הכספים החדש של דור אלון / צילום: דור סבגנתי בוטבול, סמנכ״ל הכספים החדש של דור אלון / צילום: דור סבג
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
30/07/2023

סמנכ"ל הכספים החדש של קבוצת דור אלון הוא נתי בוטבול, בן 46, רואה חשבון ובעל תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות (B.A) מאוניברסיטת בר אילן.

לנתי בוטבול ניסיון עשיר בניהול כספים בחברות גדולות ובחברות ציבוריות ובליווי אסטרטגי של חברות אנרגיה, חברות אחזקות ואחרות. 

בשמונה השנים האחרונות, כיהן כסמנכ"ל הכספים של 'אלקטרה פאוור' ולפני כן כיהן כסמנכ"ל הכספים של חברת האחזקות 'גרנית הכרמל השקעות'. 

מנכ"ל דור אלון, עודד גולן, ברך את נתי בוטבול על מינויו וציין: "נתי מביא עימו ניסיון עשיר בתחום הפיננסי בחברות ציבוריות משמעותיות ואני סמוך ובטוח כי יתרום להמשך הצמיחה של קבוצת דור אלון ויסייע להוביל את החברה להישגים נוספים". 

x