נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

רוברט אנטוקול, מנכ"ל פלייטיקה "אנו מנצלים את מלוא הפוטנציאל במשחקים שלנו ויש לנו כל מה שדרוש כדי להעלות את שווי הנכסים שאנו רוכשים"

החברה מדווחת על ירידה בהכנסות בהיקף של 2% מול הרבעון המקביל אשתקד | המניה צונחת מעל 4% במסחר המוקדם בנאסד"ק

 

 
רוברט אנטוקול, מנכ״ל ומייסד פלייטיקה, צילום: אוהד רומנורוברט אנטוקול, מנכ״ל ומייסד פלייטיקה, צילום: אוהד רומנו
 

נטלי גרין
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
08/08/2023

חברת המשחקים הבינלאומית פלייטיקה, Playtika Holding Corp פרסמה בארה"ב את תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של שנת 2023.

רווח נקי בסך של כ- 75.7 מיליון דולר, ו- EBITDA מתואם בסך של כ- 215.0 מיליון דולר. החברה הודיעה בנוסף, על רכישת המשחק שמשגע את אירופה Governor of Poker.

עיקרי הדברים:

ההכנסות בסך 642.8 מיליון דולר ירדו ב-2.0% לעומת הרבעון הקודם וירדו ב-2.5% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

ההכנסות מפלטפורמות DTC בסך 165.3 מיליון דולר צמחו ב-9.1% לעומת הרבעון הקודם ועלו ב-7.6% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

הרווח הנקי בסך 75.7 מיליון דולר ירד ב-10.0% לעומת הרבעון הקודם וצמח ב-108.0% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

EBITDA מתואם בסך של כ- 215.0 מיליון דולר ירד ב-3.5% לעומת הרבעון הקודם ועלה ב-6.7% לעןמת הרבעון המקביל אשתקד.

נכון ל-30 ביוני 2023, סך המזומנים ושווי המזומנים בחברה עומד על 955.1 מיליון דולר.

רוברט אנטוקול, מנכ"ל פלייטיקה "המומחיות והיכולות הטכנולוגיות המתקדמות שלנו הם המניעים לרווחיות הפיננסית של החברה וליצירה איתנה של תזרימי מזומנים. באמצעות שילוב של מיטב המוחות בענף המשחקים היום, ועם יכולות מהפכניות ברכישה ומוניטיזציה, אנו מנצלים את מלוא הפוטנציאל במשחקים שלנו ויש לנו כל מה שדרוש כדי להעלות את שווי הנכסים שאנו רוכשים, כפי שהוכחנו לאחרונה ברכישת הזיכיון למשחק Governor of Poker."

קרייג אברהמס, נשיא החברה ומנהל הכספים הראשי "הסתגלנו לסביבה המשתנה בעולם המשחקים בשלב מוקדם, וכתוצאה מכך אנו מיטיבים בזיהוי עסקאות מיזוג ורכישות, כגון זו האחרונה של ה-Governor of Poker, מחזקת את פרופיל הצמיחה של הפורטפוליו שלנו. משחקי הקז'ואל המצליחים ביותר שלנו הציגו צמיחה שנתית מרשימה ופלטפורמת השיווק ישירות לצרכן הניבה הכנסות שיא עם צמיחה מתמשכת חזקה. אנו ממשיכים להפיק תועלת מיחסינו הטובים עם מיליוני השחקנים בעולם ומההתמחות שלנו ב-LiveOps וממשיכים להיות מחויבים למינוף הפתרונות הטכנולוגיים והמותגים המבוססים להנעת המרה של שחקנים."

מבחר מדדים תפעוליים ודגשים עסקיים

ממוצע משתמשים משלמים ליום בסך של כ-  307 אלף ירד ב- 5.8% לעומת הרבעון הקודם וב- 1.0% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

ממוצע המרת שחקנים בשיעור 3.6% לא השתנה לעומת הרבעון הקודם ועלה מ-3.2% ברבעון המקביל אשתקד.

ההכנסות ממשחקי הקז'ואל ירדו ב- 1.4% לעומת הרבעון הקודם וצמחו ב- 3.7% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

ההכנסות ממשחקים חברתיים מסוג קזינו ירדו ב-3.0% לעומת הרבעון הקודם וב- 9.9% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

ההכנסות מהמשחק Bingo Blitz בסך 156.3 מיליון דולר ירדו ב- 1.8% לעומת הרבעון הקודם וצמחו ב- 6.3% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

ההכנסות מהמשחק Solitaire Grand Harvest בסך 81.8 מיליון דולר ירדו ב- 4.2% לעומת הרבעון הקודם וצמחו ב- 26.2% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

ההכנסות מהמשחק Slotomania בסך 144.7 מיליון דולר ירדו ב- 1.3% לעומת הרבעון הקודם וב- 9.9% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

תחזית פיננסית

החברה מצפה להיות בקצה התחתון של תחזית ההכנסות שפורסמה קודם לכן בסך 2.57-2.62 מיליארד דולר, וקרוב יותר לקצה העליון של תחזית ה-EBITDA המתואם שפורסמה קודם לכן, בסך 805-830 מיליון דולר.

בנוסף, החברה מצפה עתה להוצאות הון בסך של כ- 100-105 מיליון דולר, ירידה לעומת תחזית קודמת בסך 115-120 מיליון דולר.


x