חברת הרכב אלדן מתגייסת גם בשעה זו ותורמת 100 כלי רכב לעד חודש עבור כל מי שרכבו ניזוק/ הושבת כתוצאה מהתקפות הטרור במלחמה. צרו נא קשר עם נציגי החברה בווטסאפ: 0541465161. צוותי החברה יסייעו כדי שמי שמכוניתו נפגעה יקבל רכב לחודש עד לפתרון סביר לקבלת פיצוי/ שיפוי, ללא חיוב.
חברת
צים אורבן מזמינה את משפחות ומפוני הדרום המתארחים באזור ים המלח, ואת תושבי האיזור, ליהנות מפעילויות חינמיות שיתקיימו בקניון ים המלח. סדנאות יצירה, הצגות, פעילויות ספורט, קרקס ועוד. ניתן להתעדכן בשעות והימים בעמוד הפייסבוק של הקניון בכתובת https://www.facebook.com/zimurbandeadsea.
חברת עמרם אברהם מציעה 16 דירות לשימוש משפחות מעוטף עזה לכל משך המלחמה. הדירות חדשות, ממוזגות עם מטבחון - אך לא כוללות ריהוט וציוד. הדירות בשכונת רובע הברון בפרדס חנה - כרכור. למעוניינים נא לצור קשר עם אחד מהבאים: עומרית 050-2526574 | אתי 052-6360044.
אגודת הסטודנטים במכללה האקדמית נתניה יחד עם סטודנטים הלומדים במכללה, נרתמו לסייע לחיילים בדרום ובצפון ולתושבי הדרום ושלחו עבורם כ 70 קרטונים מלאים באוכל, ביגוד חם, מטענים לניידים ועוד.
קבוצת רם אדרת ומשפחות העובדים מחבקים את תושבי הדרום והתנדבו אתמול לחלק כריכים ופירות לחיילים ולמילואימניקים. הם הגיעו למשרדי החברה לארוז ונסעו אחר כך יחד לחלק את המשלוחים.
חברת כרמית ממתקים, נרתמת למען האזרחים הפצועים ומשפחותיהם ותחלק כ-2,500 חבילות מתוקות לכל בתי החולים ברחבי הארץ על מנת להמתיק מעט את הרגעים הקשים.
אמפא יובלים מציעה למפוני הדרום מספר דירות ביישוב צור יצחק. אפשר לפנות לאסף כהנר 054-2465004.