"קרן ישראל צרפת", הפועלת לקידום והעמקת הקשרים של שתי המדינות והמיוצגת בארץ על ידי משרד החדשנות, המדע והטכנולוגיה הודיעה על תרומה של 200 אלף יורו לבתי חולים בישראל, שנפגעו בזמן המלחמה.
הכסף גוייס מגופים צרפתיים פרטיים לטובת "קרן חירום לבתי חולים" בישראל, במטרה לסייע לבתי חולים אשר קולטים פצועים ונמצאים בחזית העורף הישראלי בדרום וצפון הארץ. התרומות הגיעו בין היתר לבית חולים ברזילי באשקלון, בית החולים סורוקה ובית חולים רמב"ם עבור המשך הצטיידות וטיפול מסור בנפגעים.
משרד החדשנות, המדע והטכנולוגיה מייצג את ישראל בארגונים מדעיים בינלאומיים, בארגוני תשתית מדעית ומיזמים אירופאיים ביניהם: קרן ישראל-צרפת. זאת כדי לאפשר לחוקרים ישראלים להשתתף בפרויקטים המופעלים על ידי ארגונים אלה, ולייצר ברחבי העולם את המודעות לפוטנציאל של ישראל כשותפה במחקרים בחזית הקדמה המדעית-טכנולוגית.
ההשתתפות בארגונים בינלאומיים נועדה להבטיח את יכולתה של ישראל לבטא את עמדותיה אודות סוגיות במדיניות מחקר ופיתוח הנדונות במסגרות אלו, ולהשפיע על ההחלטות המתקבלות.