ההסכם הינו תוספת להסכם במתכונת Key Turn מתאריך ה-6 בינואר 2022 עם חברה תעשייתית מובילה בישראל.
לפי ההסכם ברן תבצע עבור הלקוח, תכנון, רכש, הקמה והרצה של מתקן לטיפול בפליטות אוויר.
התמורה הצפויה בגין מתן השירותים הנוספים היא בסך של כ- 45.6 מיליון ₪.
ללקוח ישנה אופציה, להתקשר עם חברת הבת בהסכם לרכש, הקמה והרצה של מתקן נוסף בהיקף של כ- 35.6 מיליון ₪.
קבוצת ברן שמחה לעדכן כי אתמול, בתאריך ה- 6 בנובמבר 2023, חתמה חברת הבת על תוספת להסכם מתאריך ה-6 בינואר 2022 בו עדכנה החברה על התקשרות של ברן ישראל בע"מ על הסכם תכנון ביצוע במתכונת Key Turn עם חברה תעשייתית מובילה בישראל, לפיו תבצע חברת ברן עבור הלקוח, תכנון, רכש, הקמה והרצה של מתקן תעשייתי אקולוגי לטיפול בפליטות לאוויר.
התמורה הנוספת הצפויה בגין מתן שירותים אלו היא בסך של כ- 45.6 מיליון ש"ח, שתתקבל במהלך 16 החודשים ממועד חתימת ההסכם, על פי אבני דרך הקבועות בהסכם.
תנאי ההסכם הם כמקובל בהסכמים מסוג זה.
בנוסף, יצוין כי ללקוח ישנה אופציה, לשיקול דעתו, להתקשר עם חברת הבת בהסכם לרכש, הקמה והרצה של מתקן נוסף בהיקף של כ- 35.6 מיליון ש"ח, בתוספת מע"מ.