מדטרוניק, החברה הגדולה בעולם לטכנולוגיות רפואיות החליטה לאמץ את קיבוץ סעד מהעוטף, בה מתגורר אחד מהעובדים שלה ושתושביו פונו למלון בים המלח. מדטרוניק ישראל תרמה ציוד למשחקיה לילדים במלון ובנתה ספסלים ופינות ישיבה עבור בני הנוער. עובדי החברה התנדבו וארזו חבילות מלאות כל טוב והמון אהבה עבור המשפחות המפונות.
אריק קורקוס מנכל מדטרוניק ישראל: "אנו רואים את העובדים שלנו כחלק ממשפחת מדטרוניק הרחבה, לכן מיד כששמענו על המצב, ראינו צורך לגייס את כל כוחה של החברה, מתוך חובה אנושית ולספק תמיכה לעובד, למשפחתו ולקהילה שלו בשעתם הקשה. במקביל אנו פועלים במגוון רב של פעילויות ובארץ ובעולם על מנת לתמוך בבתי החולים, בכוחות הלוחמים ובמפונים".
כחלק מקמפיין התמיכה, יזמה החברה קמפיין תרומה עולמי המזמין את 90 אלף עובדי החברה ב-150 המדינות ברחבי העולם לתרום לעמותות ישראליות, ביניהן מד"א, איחוד הצלה, ער"ן והסוכנות היהודית. על כל סכום שנתרם, מדטרוניק העולמית תכפיל את התרומה.
בנוסף, ארגנה החברה מגוון התנדבויות בקרב העובדים כמו אריזת מזון לטובת תושבי הדרום שלא יכלו להתפנות, סידור וארגון ציוד לטובת משפחות שנעקרו, תרומת מחשבים, אספקת ציוד למפונים, תרומות דם, מארזים לפצועים בבתי חולים ועוד.
צילום: יח״צ מדטרוניק