נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

הממונה על התחרות העניקה פטור מאישור הסדר כובל להסכם משק אנרגיה וסלקום

סלקום Energy יוצאת לדרך

 

 
מימין: דניאל ספיר, מנכ״ל סלקום, צילום: סיון פרג׳ ואבנר ארד, מנכ״ל משק אנרגיה, צילום: ליאת מנדלמימין: דניאל ספיר, מנכ״ל סלקום, צילום: סיון פרג׳ ואבנר ארד, מנכ״ל משק אנרגיה, צילום: ליאת מנדל
 

מורן שקד
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
16/11/2023

סלקום ומשק אנרגיה מעדכנות כי אמש (ד'), התקבלה החלטתה של הממונה על התחרות, במסגרתה ניתן פטור מאישור הסדר כובל בהמשך להתקשרות שבין סלקום ומשק אנרגיה בנוגע להסכם המייסדים להקמת סלקום Energy והסכמי רכישת החשמל של החברה. על פי ההחלטה הפטור יינתן לתקופה של 5 שנים.

כזכור, ב- 3.9.2023 הודיעו סלקום ומשק אנרגיה כי המיזם המשותף לשתי החברות, סלקום Energy, יוקם כשותפות רשומה. במקביל, הצדדים עדכנו כי חתמו, בשם סלקום Energy, על עסקה לרכישת חשמל ירוק ממשק אנרגיה בעלות של כחצי מיליארד ₪ על פני תקופה של 20 שנה וכי השותפות מציבה יעד לגיוס של מעל לרבע מיליון לקוחות עד 2028.

מהחברות נמסר כי מדובר בצעד חשוב בדרך להרחבת פעילות סלקום Energy בשוק אספקת החשמל. שילוב הנכסים והיתרונות האסטרטגיים של סלקום ומשק אנרגיה מעניק לסלקום Energy את הפוטנציאל להפוך לאחת מספקיות החשמל התחרותיות המובילות בישראל שתביא את בשורת מהפכת החשמל למאות אלפי בתי אב בארץ.

x