נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

בסוף חודש פברואר נפדים כ-6 מיליארד ₪ מגילון 2304 . מה עושים עם הכסף?

מדד המחירים לצרכן עלה אתמול בקצב גבוה מהתחזיות. לאור זאת,האינפלציה ב-12 החודשים האחרונים עומדת על 3.6%,גבוה בהרבה מיעד האינפלציה של בנק ישראל.

 

 
 

אפסילון
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
16/02/2011

מדד המחירים לצרכן עלה אתמול בקצב גבוה מהתחזיות (0.2% לעומת צפי של 0%) בהובלת מדד הדיור. לאור זאת, האינפלציה ב-12 החודשים האחרונים עומדת על 3.6%, גבוה בהרבה מיעד האינפלציה של בנק ישראל.
 
להערכתנו, מדדים גבוהים אלו שימשיכו להיות מוצגים גם בהמשך השנה הודות לצמיחתו של המשק הישראלי והביקושים בו, מחירי השכירויות הגואים וכן מחירי הסחורות בעולם, יגרמו לנגיד בנק ישראל להעלות את הריבית בקצב גבוה מזה שתוכנן.
 
חשוב לציין ולהוסיף, כי בסוף חודש פברואר (28.2.11) נפדים כ-6 מיליארד ₪ מגילון 2304, כאשר כרגע לא מתוכננת הנפקת גילון אחר. עובדה זו יכולה לתמוך בביקושים חזקים בטווח הזמן הקצר בסדרות הגילונים הקיימות בשוק.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש. 

x