נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אורביט עולה 4.5% בבורסה אחרי דיווח על קבלת הזמנות ממשרד הביטחון למערכות תקשורת מתקדמות

מתחילת השנה דיווחה החברה על הזמנות בהיקף של כ-56.6 מיליון דולר

 

 
דניאל אשחר, מנכ״ל אורביט, קרדיט: אייל יצהרדניאל אשחר, מנכ״ל אורביט, קרדיט: אייל יצהר
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
26/12/2023

אורביט טכנולוג'יס, מובילת שוק בפתרונות לניהול קשר ושמע במערכות מוטסות, טרמינלים לתקשורת לוויינית מוטסת וימית, הודיעה היום כי קיבלה הזמנות ממשרד הביטחון הישראלי לאספקת מערכות תקשורת מתקדמות בהיקף של כ- 2.8 מיליון דולר. אספקת המערכות צפויה במהלך השנים 2024 - 2025.

הזמנה זו מתווספת למספר הזמנות בהיקף משמעותי עליהן דיווחה החברה לאחרונה אשר כוללת קבלת הזמנות ממשרד הביטחון הישראלי לאספקת מערכות תקשורת מתקדמות בהיקף של כ-16.6 מיליון דולר. כמו כן, לאחרונה דיווחה החברה על חתימה על הסכם מסגרת עם חיל האוויר האמריקאי בהיקף של כ- 16.5 מיליון דולר לאספקת שירות למערכות תקשורת הפנים ושדרוג יחידות ההפעלה במערך מטוסי ה 135-KC.

דניאל אשחר, מנכ"ל אורביט, מסר: "הזמנות אלו, אשר מצטרפות להזמנות שהתקבלו ממשרד הביטחון לאחרונה, מעידות על הערך המוסף של מוצרי החברה ללקוחותיה ועל האמון הרב מצד משרד הביטחון לפתרונות ולמערכות של אורביט. אורביט רואה במערכת הביטחון הישראלית לקוח אסטרטגי ותמשיך להשקיע בחדשנות ויצירתיות על מנת להביא מוצרים פורצי דרך ללקוחותיה בארץ ובעולם."

לגרף אורביט לחצו כאן

118 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 66.43 מיליון באורביט
קרנות נאמנות שמחזיקות את אורביט. לרשימה המלאה
x