הסכום המצטבר של הזמנות בתחום הצבאי מתחילת השנה מסתכם בכ-435 מיליון ₪.
לחברה צבר הזמנות והסכמי מסגרת בהיקף של כ-1.5 מיליארד ₪.
מנכ"ל עשות, אלי דמרי: "מאז פרצה מלחמת "חרבות ברזל", החברה ממשיכה בפעילותה באופן שוטף, תוך תמיכה מלאה במשרד הביטחון בפרט ובכלל לקוחותיה בארץ ובעולם בכל תחומי הפעילות, כולל עמידה מלאה בצרכים המיוחדים ובאספקות הנדרשות.
קצב קבלת ההזמנות ממשרד הבטחון, התגבר משמעותית במהלך הרבעון הרביעי בהמשך לפרוץ המלחמה. חלק מההזמנות הינם לחלקי חילוף של מוצרים שבשנים קודמות לא הוזמנו מהחברה ומדובר בהזמנות משמעותיות בעלות ערך מוסף לפעילות הקבוצה. קבלת ההזמנה מגדילה באופן משמעותי את צבר ההזמנות של החברה ומהווה ציון דרך חשוב מאד בחיזוק מעמדה של החברה כמובילה עולמית וטכנולוגית בתחום הביטחוני."
עשות אשקלון, בשליטת קרן פימי (85%), הודיעה היום כי קיבלה הזמנות חדשות ממנהל הרכש במשרד הביטחון (מנה״ר), לייצור ואספקה של מכלולים הכוללים חלקי חילוף לממסרות 1200 ו-1500, מתלים, הינעים ושיקום ממסרות 1200 בסכום כולל של כ-59 מיליון ש"ח, לאספקה על פני תקופה של כ-3.5 שנים.
במהלך שנת 2023, ועד מועד דוח זה, התקבלו הזמנות ממשרד הבטחון בסך כספי מצטבר של כ-386 מיליון ₪ (כולל כ-61 מ' ₪ שהתקבלו בדולר סיוע).
בנוסף, התקשרה החברה בהסכם מסגרת לשלוש שנים מול לקוח בטחוני מקומי לייצור מכלולים מרכזיים לפרויקטים בהיקף כספי צפוי כולל של כ-17 מ' ₪. מדובר בפריטים חדשים ומורכבים שעשות אשקלון תייצר לראשונה עבור הלקוח.