נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

המפקח על הבנקים: הטיפול בתופעת ההונאות הפיננסיות הוא במיקוד אסטרטגי

המפקח על הבנקים מר דניאל חחיאשוילי הסביר בהרצאה שקיים על דרישות הפקיוח מהבנקים וחברות כרטיסי האשראי לשפר ולשכלל את יכולות הזיהוי

 

 
המפקח על הבנקים, מר דניאל חחיאשוילי / צילום: אורי לויהמפקח על הבנקים, מר דניאל חחיאשוילי / צילום: אורי לוי
 

בנק ישראל
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
02/04/2024

המפקח על הבנקים, מר דניאל חחיאשוילי ביקר במסגרת "שבוע המודעות להונאות דיגיטליות" במפגש בו הועברה הרצאה בנושא העלאת המודעות לתופעת ההונאות הפיננסיות, יחד עם ראש חטיבת החקירות במשטרת ישראל, תת-ניצב שלומית לנדס ומנכ"ל איגוד הבנקים, מר איתן מדמון

ההרצאה התקיימה במבשרת ציון, בנוכחות ראש המועצה המקומית, מר יורם שמעון, במסגרת "שבוע המודעות להונאות דיגיטליות" שמוביל הפיקוח על הבנקים בבנק ישראל, באמצעות איגוד הבנקים, המערכת הבנקאית וחברות כרטיסי האשראי ובשיתוף משטרת ישראל.

הרצאה זו היא חלק מ-100 הרצאות שמתקיימות בנושא, זו השנה שניה ברציפות, בעשרות מקומות ברחבי הארץ, לרבות שתי הרצאות מקוונות (וובינרים), בעברית וברוסית. 

מדבריו של המפקח על הבנקים, מר דניאל חחיאשוילי: "הפיקוח על הבנקים הגדיר את הטיפול בתופעת ההונאות הפיננסיות כמיקוד אסטרטגי, שכולל בין היתר, דרישות מהבנקים וחברות כרטיסי האשראי לשפר ולשכלל את יכולות הזיהוי, המניעה והניטור של תופעות אלו ובחיזוק שיתוף הפעולה עם גורמים רלוונטיים. הפיקוח על הבנקים מגביר את מאמצי ההסברה בנושא זה במטרה להעלות את מודעות הציבור ולהעניק ידע וכלים להתנהלות בצורה בטוחה יותר, בעת כניסה לחשבון הבנק או לאזור האישי בחברת כרטיסי האשראי באתר או באפליקציה." 

המפקח הזמין את המשתתפים להעמיק את הידע באתר הייעודי שהוקם עבור הפעילות בכתובת:


צילום: אורי לוי


x