נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אימאג׳סאט אינטרנשיונל חתמה הסכם לאספקת לוויני RUNNER

החברה חתמה עם לקוח מתקדם באסיה על הסכם לאספקת שני לוויני חישה מרחוק מסוג RUNNER וכן מוצרים ושירותים נלווים תמורת סך של כ-30 מיליון דולר

 

 
נועם סגל, מנכ״ל אימאג׳סאט, צילום: יונתן בלוםנועם סגל, מנכ״ל אימאג׳סאט, צילום: יונתן בלום
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
25/08/2024

חברת אימאג'סאט אינטרנשיונל (ISI) חברת החלל המובילה בישראל, הודיעה היום כי חתמה עם לקוח באסיה על הסכם לאספקת שני לוויני חישה מרחוק מסוג RUNNER וכן מוצרים ושירותים נלווים תמורת סך של כ- 30 מיליון דולר אשר ישולמו לחברה לאורך תקופת הפרויקט שעתיד להימשך כ-3 שנים, בהתאם לאבני דרך שסוכמו בין הצדדים בהסכם הרכש.

לווין RUNNER הוא לווין חישה מרחוק אלקטרו-אופטי המאפשר צילום בצבע ברזולוציה גבוהה סאב-מטרית. הלווין מצויד בטכנולוגיות AI מתקדמות ומאפשר גם צילום וידאו בצבע אמיתי (True-color) וצילום לילה לשם מעקב וניטור ללא תלות בשעות היממה.

נועם סגל, מנכ"ל ISI: "חתימת חוזה נוסף לפיתוח ושיגור לוויינים חדשניים עבור לקוח מתקדם מהווה הישג משמעותי עבור החברה ומחזק את מעמדנו כחברה מובילה בתחום הטכנולוגיות הלווייניות. הסכם זה מצטרף להסכם האנליטיקה מבוססת לוויינים עליו חתמנו עם לקוח משמעותי בחודש שעבר. אנחנו פועלים במרץ להמשיך ולהרחיב את הפעילות העסקית של החברה, ולהמשיך לפתח את המובילות הטכנולוגית שלנו."

לווין, קרדיט: ISI אימאג'סט אינטרנשיונל

לווין, קרדיט: ISI אימאג'סט אינטרנשיונל


x