נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אלי רטה מונה כמנהל מעבדת חדשנות טכנולוגית של Intuit בישראל

חברת הפינטק האמריקאית Intuit תקים מעבדת חדשנות טכנולוגית חדשה בישראל, בניהולו של אלי רטה. המעבדה תתמקד בפיתוח טכנולוגיות חדשניות עם פוטנציאל להשתלב במוצרי החברה העתידיים

 

 
אלי רטה / תמונה באדיבות Intuitאלי רטה / תמונה באדיבות Intuit
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
27/08/2024

חברת הפינטק האמריקאית (Intuit (NASDAQ: INTU מודיעה על הקמת מעבדת חדשנות טכנולוגית חדשה בישראל, שתתמקד בפיתוח טכנולוגיות חדשניות עם פוטנציאל להשתלב במוצרי החברה העתידיים. לתפקיד מנהל הקבוצה מונה אלי רטה, שיוביל את פעילות הקבוצה מתוך מרכז הפיתוח של החברה בישראל, המונה כ-500 עובדים. בתפקידו, רטה יתמקד בטכנולוגיות עתידניות פורצות דרך, שאף שהסיכוי להתממשותן נמוך יחסית, פוטנציאל ההשפעה שלהן עשוי להיות דרמטי ("moonshots").

רטה, בן 46, נשוי ואב לארבעה,  מביא עמו ניסיון ניהולי עשיר משלל תפקידים בתחום הפיתוח, בחברות בהן OurCrowd ,Answers.com, WhoDoYou ו-GE Healthcare. בנוסף, הוא בעל תואר ראשון במדעי המחשב מאוניברסיטת בר אילן. צוותו החדש ב-Intuit יכלול מפתחים, מהנדסי מוצר וחוקרים, בעלי רקע בחברות סטארט-אפ וניסיון בפיתוח מוצרים חדשים, בעיקר בתחומי ה-GenAI ואבטחת מידע מתקדמת.

"חברת Intuit מזהה באקו-סיסטם המקומי בישראל את הפוטנציאל שעשוי להזניק את מוצרי החברה בעשור הבא", אומרת רחלי אבנר, הארכיטקטית הראשית של Intuit בישראל. "החברה כבר הקימה מעבדה כזו במטה החברה בארה"ב, ועכשיו זו ההזדמנות שלנו בישראל להצטרף למיזם המבטיח הזה. אני בטוחה שאלי רטה יוביל, עם הניסיון והמקצועיות שלו, את המעבדה החדשה להישגים משמעותיים". 

אלי רטה הוסיף: "אני שמח מאוד להצטרף ל-Intuit ולנהל את מעבדת החדשנות הטכנולוגית החדשה בישראל. אנחנו עומדים בפני אתגר מרתק, ואני נרגש מהאפשרות לעבוד עם צוות מוכשר כדי לחקור ולפתח טכנולוגיות שיכולות לשנות את פני התעשייה ולהביא ערך משמעותי ללקוחות ברחבי העולם".

x