האפליקציה תעניק אוטומטית הנחה של 5% בעת התשלום בקשקאש, באלפי חנויות, עסקים קטנים ורשתות ברחבי הארץ, כגון: סופר פארם, פוקס, רנואר, H&M, קרפור, רמי לוי בשכונה, am:pm, קינג מרקט, פרש מרקט, שוק העיר, סטימצקי, צומת ספרים, ארקפה, נייק, אדידס, פוט לוקר, המשביר, אורבניקה, ללין, קיקו מילנו, פיצה האט ועוד ועוד , וכן באתרי און ליין
אפליקציית המזומן בטלפון "KashCash", המאפשרת העברת כסף מזומן בין אנשים או תשלום במזומן בחנויות, מכריזה על מבצע בהיקף חסר תקדים לקראת השנה החדשה – החל מה-1.1.25 ולמשך כל חודש ינואר, תעניק הנחת מזומן בגובה 5% על תשלומים שיתבצעו באמצעות האפליקציה עד לסכום חודשי מצטבר של 1000 שקלים לכל משתמש ובכל מקום שמקבל את קשקאש כאמצעי תשלום.
פרופ׳ דודי גרשון, יו״ר קשקאש מוסר: "בעוד שהמע"מ עולה באחוז בינואר ומוצרים רבים מתייקרים, אנחנו יוצאים במבצע כדי להקל על הצרכנים את עליית המחירים. ההנחה תינתן על ידי האפליקציה עצמה ותתעדכן אוטומטית בזמן התשלום. בפועל, יגבה מהלקוח סכום הנמוך ב- 5% מסכום שיוצג בקופת בית העסק, מבלי שהלקוח צריך לומר דבר לקופאי."
המבצע תקף בכל בתי העסק שמקבלים קשקאש כאמצעי תשלום, החל מהרשתות הגדולות וכלה בעסקים קטנים כגון נהגי מוניות, מדריכי כושר וקוסמטיקאיות. ניתן יהיה לקבל את ההנחה באלפי חנויות, עסקים קטנים ורשתות ברחבי הארץ ביניהם: סופרפארם, כל מותגי קבוצת פוקס, רנואר, H&M, קרפור, רמי לוי בשכונה, ספאר, קינג מרקט, סטימצקי, צומת ספרים, ארקפה, המשביר, אורבניקה, ארוקה, ללין, קיקו מילנו, שוק העיר, פיצה האט ועוד. כמו כן תינתן ההנחה גם בתשלום מכוון באתרי און ליין.
קשקאש הושקה לפני כחודשים וחצי והיא האפליקציה הראשונה בעולם לתשלום מזומן בטלפון. מטרת האפליקציה היא להחליף את התשלום בשטרות ומטבעות. מאז השקתה רשמה כ-500,000 הורדות מכל הגילאים והמגזרים וטרנזקציות בהיקף של עשרות מיליוני שקלים. האפליקציה מכילה "כספומט" המאפשר לציבור למשוך כסף מחשבון העו"ש לאפליקציה בכל רגע ומכל מקום, דבר הפוטר את המשתמשים מהטרדה הרבה שכרוכה בהגעה לכספומט פיזי. האפליקציה מאפשרת להעביר כסף בין אנשים לשלם ולקנות בבתי עסק ואתרי אונליין ללא כרטיס אשראי. השימוש בקשקאש הוא בחינם ואינו דורש כרטיס אשראי.
לבעלי חשבון בנק - על מנת למשוך כסף מהבנק לאפליקציה יש להגדיר באפליקציה את פרטי חשבון הבנק (בנק, סניף, מספר חשבון). העברת הכסף מתבצעת בשיתוף הבנק ומותנית בזיהוי הלקוח עלידי הבנק כדי להבטיח שאך ורק בעל החשבון יוכל למשוך כסף. כל כספי הלקוחות מופקדים בחשבון נאמנות בנקאי בפיקוח פירמת הרו"ח BDO כך שכספי הלקוחות והעסקים מוגנים בכל תרחיש.

ישראל קטורזה (אין קרדיט לתמונה)


