לפני זמן קצר, הודיע בית זיקוק אשדוד על סיום תפקודו של עמית כרמל לאחר כ-5 שנים בהן כיהן כמנכ"ל בית הזיקוק. כרמל פרש לאחר כ-16 שנות פעילות בבית הזיקוק בתפקידים שונים, כאשר בזמן כהונתו כמנכ"ל הוביל את בית הזיקוק לרישום למסחר בבורסה לאחר פיצולה מחברת פז. המניה עולה ב-1.5%+.
לתפקיד ממלא מקום מנכ״ל מונה ג׳קי ברדוגו, ששימש עד כה כסמנכ״ל התפעול של בית הזיקוק ומשנה למנכ"ל. ברדוגו כיהן במשך 33 שנים בתפקידים שונים ומגוונים בחברה והוא מחזיק בתואר ראשון בהנדסה כימית מאוניברסיטת בן גוריון ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת הריוט-ואט. ברדוגו יכהן כממלא מקום מנכ״ל בית הזיקוק עד לגמר הליך האיתור לתפקיד מנכ״ל.
יו"ר דירקטוריון בית זיקוק אשדוד, עופר אורליצקי: "דירקטוריון החברה ועובדי בית הזיקוק מודים לעמית כרמל על עבודתו המסורה והמקצועית לאורך השנים ועל תרומתו המשמעותית לצמיחתה ולשגשוגה של החברה ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך דרכו. ג'קי ברדוגו מביא עמו ניסיון עשיר, ידע מקצועי רב ויכולות ניהול ואנו בטוחים כי אלו לצד כישוריו הרבים, יסייעו לו להוביל ולהצעיד את בית הזיקוק קדימה.״
עמית כרמל, מנכ"ל בית זיקוק אשדוד היוצא: "בית זיקוק אשדוד היא חברת אנרגיה מובילה בעלת נכס אסטרטגי לאומי הפועלת בסביבה עסקית חזקה. אני עוזב את בית הזיקוק כאשר הוא עצמאי, איתן ויציב ואני חש היום תחושת סיפוק רבה. כמי שגדל בבית הזיקוק, אני מרגיש שזו העת הנכונה להעביר את המקל הלאה ולהמשיך לאתגרים נוספים ואני מאחל לג׳קי ברדוגו בהצלחה רבה."

ג׳קי ברדוגו מונה למ״מ מנכ״ל / Image-by-Gerd-Altmann-from-Pixabay


