קבוצת אלקטרה בע"מ, בניהולו של איתמר דויטשר, מרחיבה את פעילותה בארה"ב. החברה, באמצעות אלקטרה ארה"ב, חברה בת בבעלות מלאה של אלקטרה בע"מ, השלימה עסקה לרכישת מלא המניות של חברת P.J. Mechanical מניו יורק, חברה קבלנית ותיקה המתמחה בעבודות מכאניות בתחום מיזוג האויר ובכלל זאת עבודות פחחות, צנרת, בידוד, שירות ותחזוקה.
אלקטרה ארה"ב שילמה תמורת P.J. Mechanical סך של 33 מיליון דולר במועד השלמת העסקה וכן תשלם תמורה נוספת עתידית, התלויה ברווחיות החברה הנרכשת בשנים הבאות. רכישה זו תאפשר לאלקטרה ארה"ב לספק פתרון אלקטרו מכאני מלא ללקוחותיה בארה"ב, בתחום החשמל ומיזוג האוויר, ותגדיל את צבר העבודות של אלקטרה ארה"ב בכ-280 מיליון דולר. במסגרת העסקה נחתמו גם הסכמי העסקה עם מנהלי החברה הנרכשת המבטיחים את השארותם של אנשי המפתח לתקופה של 5 שנים נוספות לפחות.
ביחד עם החברה הנרכשת, מספר העובדים של אלקטרה ארה"ב עומד כיום על קרוב לאלף עובדים מקצועיים ברמה הגבוהה ביותר וצבר העבודות של אלקטרה ארה"ב מסתכם בלמעלה מ-1.5 מיליארד דולר.
חברת P.J. Mechanical הוקמה לפני כ-53 שנים בניו יורק ומעסיקה כ-300 עובדים במשרדי החברה ומפעל החברה. החברה שותפה בביצוע פרויקטים משמעותיים באזור ניו יורק ובכלל זאת טרמינל 1 וטרמינל 6 החדשים בנמל התעופה JFK, אצטדיון ה New York Yankees, אולם Madison Square Garden, בניין JP Morgan, בנין Bank of America, משרדי Google, משרדי SAP ועוד.