גילת קיבלה הזמנות בהיקף של 4 מיליון דולר

ההזמנות הן מלקוחות צבאיים בינלאומיים עבור טרמינלים לווייניים ניידים מתקדמים •• המניה יורדת ב-2.24%-

 

 
גילת אנטנה, קרדיט: חברת גילתגילת אנטנה, קרדיט: חברת גילת
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
28/01/2025

חברת גילת רשתות לוויין (נאסד"ק ובורסת ת"א: GILT), מובילה עולמית בטכנולוגיית פתרונות ושירותים לרשתות תקשורת לוויינית, הודיעה היום כי Gilat DataPath, החברה הבת בבעלותה המלאה בארה"ב, זכתה בהזמנות בהיקף של 4 מיליון דולר מלקוחות צבאיים בינלאומיים. הזמנות אלו עבור הטרמינלים הניידים CCT200, CCT120 ו-QCT90 יסופקו במהלך 12 החודשים הקרובים. מניית החברה יורדת ב-2.24%- (15:31).  

הטרמינלים הלווייניים הניידים של Gilat DataPath המבוססים על יכולות של אנטנות מסדרת C ו-Q ידועים בביצועים החזקים ובמבנה הקשיח שלהם. הטרמינלים תוכננו כך שיוכלו לעמוד בתנאי סביבה קשים דוגמת רוחות, גשמים, אבק, ומזג אוויר קיצוני בהתאם לסטנדרט הבינלאומי MIL-STD-810G ותוך שמירה על מבנה קומפקטי ונוח.

היכולות הטכנולוגיות המתקדמות של האנטנה בטרמינלים מסוג CCT200, CCT120 ו-QCT90 מבטיחות קישוריות מהירה ואמינה גם בתנאים סביבתיים מאתגרים.

x