נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אינווסטו קפיטל מקים פעילות ביטוח

בית השקעות הנדל״ן אינווסטו קפיטל מתרחב - מקים פעילות ביטוח ומגייס עובדים

 

 
מימין: נועם שפלטר ואוהד ארד, מבעלי אינווסטו, צילום: Johannes Feltenמימין: נועם שפלטר ואוהד ארד, מבעלי אינווסטו, צילום: Johannes Felten
 

עידו אסיאג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
24/02/2025

פירמת השקעות הנדל"ן האלטרנטיביות, אינווסטו קפיטל, הנמצאת בבעלות היזמים נועם שפלטר ואוהד ארד, מודיעה היום על הקמת פעילות ביטוח - אינווסטו אינשורנס ועל גיוס עובדים חדשים לתפקידי מכירות. סוכנות הביטוח החדשה תציע שירותי בחינת תיקי ביטוח עבור משקיעי הפירמה ובני משפחותיהם, במטרה לסייע להם בייעול תיק הביטוח ותכנון פיננסי חכם יותר.

את הפעילות המשותפת תוביל מרינה נחמיאס, בעלת רשיון משווקת השקעות מטעם רשות לניירות ערך ורישיון סוכנת ביטוח מטעם משרד האוצר, ובעלת ניסיון של למעלה מ-15 שנה בעולמות הביטוח והפיננסים.

מי שיזם את הקמת הפעילות החדשה הוא נועם שפלטר, עו"ד וסוכן ביטוח במקצועו, שמאחוריו ניסיון של קרוב ל-20 שנה בעולמות הביטוח והפיננסים. ב-2017 הקים שפלטר את "מכללת אורין-שפלטר השכלה הפיננסית", שמכשירה מדי שנה מעל 3,500 סטודנטים בתחומי הביטוח, ההוראה הפיננסית, משכנתאות, שוק ההון ועוד, ומנהלת את מערכי ההדרכה עבור רוב הגופים הפיננסיים בארץ, ביניהן חברות ביטוח, בתי השקעות ובנקים. בעברו, כיהן שפלטר כשותף מייסד ב"גבהים סוכנות לביטוח".

"מדובר במהלך שמגיע בהמשך להתרחבות ולצמיחה של בית ההשקעות בשנים האחרונות, ונועד לתת שירות משלים והוליסטי למשקיעים שלנו, שייסיע להם לקבל החלטות פיננסיות מושכלות, תוך ניהול נכון של סיכונים". מסביר שפלטר, בעלים משותף באינווסטו קפיטל. "אנו מאמינים כי שילוב של שירותי ביטוח מקצועיים עם השקעות נדל"ן אלטרנטיביות, יספק למשקיעים מעטפת פיננסית יציבה ויעילה יותר. המהלך גם מחזק את המיצוב של אינווסטו כשחקן מוביל בשוק ההשקעות האלטרנטיביות, עם יכולת לספק פתרונות פיננסיים מקיפים – החל מהשקעות בנדל"ן ועד לאופטימיזציה של תיקי הביטוח של המשקיעים".

x