בהיקף של כ- 30 מיליון דולר: נקסט ויז׳ן מדווחת על ההזמנה הגדולה בתולדותיה

נקסט ויז׳ן מדווחת על ההזמנה הגדולה ביותר בתולדות החברה, בהיקף של כ-30 מיליון דולר. בהתאם להחלטת הנהלת החברה, דיווח העסקה עוכב בכדי שלא לסכלה •• המניה עולה ב-2.83%+

 

 
חן גולן, יו״ר דירקטוריון נקסט ויז׳ן, צילום: נועם אשלחן גולן, יו״ר דירקטוריון נקסט ויז׳ן, צילום: נועם אשל
 

מורן שקד
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
16/03/2025

נקסט ויז'ן חברה טכנולוגית המפתחת, מייצרת ומשווקת פתרון צילומי, יום ולילה מיוצב לכלים קרקעיים ואוויריים כדוגמת מיקרו ומיני מזל"טים ורחפנים, בעלות יחס משקל/גודל וביצועים מהטובים בעולם, מדווחת היום על קבלת הזמנה לרכישת מצלמות ומוצרים נוספים של החברה ללקוח קיים בתמורה לסך כולל של כ-30 מיליון דולר. המניה עולה ב-2.83%+ (10:35). 

ההסכם הינו בתוקף לתקופה של שלוש שנים החל ממועד חתימתו. החברה תספק את ההזמנה במספר משלוחים, בהתאם למועדים מוסכמים עם הלקוח במשך 27 חודשים לאחר שיתקבל אישור רגולטורי לעסקה וקבלת תשלום. 

שיעור של 7.5% מהתמורה ישולם כמקדמה בתוך 30 ימים ממועד קבלת אישור רגולטורי לעסקה. הלקוח ישלם לחברה את יתרת התמורה, בתשלומים כפי שפורטו בהסכם, חלקם כמקדמות בטרם אספקת המוצרים ללקוח בהתאם למועדים מוסכמים וחלקם לאחר אספקת המוצרים.

חן גולן יו"ר נקסט ויז'ן: "אנו שמחים לדווח על עסקה משמעותית אל מול לקוח קיים, בהיקף של כ-30 מיליון דולר. אנו רואים בעסקה זו המשך לאמון הרב שלקוחותינו נותנים בנו ובטכנולוגיה שלנו. התוצאות המצוינות של 2024 והמומנטום העסקי מעידים על הביקוש הגובר למערכות הצילום המובילות שלנו בשוק הגלובלי.

"בהתאם להחלטת הנהלת החברה, דיווח העסקה עוכב  בכדי שלא לסכלה. ברגע שהוסר הסיכון לסיכול העסקה ובתיאום מול הלקוח, הוסרה המניעה והחברה דיווחה על העסקה כנדרש, תוך מתן דגש לכך שקבלת ההזמנה כפופה לקבלת אישור רגולטורי לעסקה, אשר טרם התקבל. אישור כאמור תלוי גם בצדדים שלישיים (הלקוח ולקוח הקצה שלו) שאינם בשליטת החברה".

מתחילת השנה דיווחה נקסט ויז'ן על 11 עסקאות למכירת מצלמות ומוצרים נוספים שתמורתן עולה על מיליון דולר. סך עסקאות אלה מסתכם להיקף כולל של כ-67.11 מיליון דולר. 

בתחילת היום דיווחה החברה על 2 עסקאות נוספות בתמורה לסך כולל של כ- 3.52 מיליון דולר. בתחילת השבוע דיווחה החברה את דוחותיה הכספיים לשנת 2024 ועדכנה כי דירקטוריון החברה החליט על העלאת סף הדיווח לעסקאות ל-2 מיליון דולר במקום מיליון דולר.  

מדוחותיה הכספיים עולה כי הכנסות החברה צמחו בכ-121% בשנת 2024 והסתכמו בכ- 115 מיליון דולר וכי הרווח הנקי עמד על כ-66.3 מיליון דולר. צבר ההזמנות של החברה עומד על כ-101 מיליון דולר נכון למועד פרסום הדוח כאשר בדצמבר 2024 דיווחה החברה על יעד צמיחה שנתי לשנת 2025 של  160 מיליון דולר; 

x