כ-1,300 מעסיקים, נציגי חברות ושותפים עסקיים הגיעו לאירוע השנתי של קבוצת מנורה מבטחים, שנחגג בסימן 90 שנות פעילות. האירוע נערך במעמד ערן גריפל, יו"ר מנורה מבטחים החזקות; ארי קלמן, מנכ"ל מנורה מבטחים החזקות; יהודה בן אסייג, יו"ר מנורה מבטחים ביטוח ומיכאל קלמן, מנכ"ל מנורה מבטחים ביטוח.
בפתח האירוע הדגיש מיכאל קלמן, מנכ"ל מנורה מבטחים ביטוח, את הקשר ההדוק שנרקם בין הקבוצה לשותפיה העסקיים ואמר כי "90 שנות פעילות בעולם דינמי הן לא דבר מובן מאליו. אנחנו לא נבנים על פטנט, אלא על מצוינות בביצוע, התמקדות בפרטים הקטנים ושירות מקצועי. במערכת היחסים והשותפות שנבנתה בנינו פרמטרים של הוגנות ומקצועיות והם אלו שנותנים את הטון בינינו. המחויבות שלנו היא לספק לכם פתרונות יעילים ומתקדמים ולהצטיין בשירות שאנו מעניקים לכם במנעד רחב של תחומים". קלמן סיכם ואמר כי "הפקדתם בידינו אחריות כפולה – להגן על העסק שלכם ולדאוג לעובדים שלכם – ואנו מחויבים לעמוד בסטנדרטים שאתם מגדירים לנו".
איתי יעקב, מנכ"ל מנורה מבטחים פנסיה וגמל, הציג בפני האורחים את כברת הדרך הארוכה שעשתה החברה וציין כי לצד העובדה שמנורה מבטחים מחזיקה בקרן הפנסיה הגדולה בישראל "אנו מנהלים כ-400 מיליארד שקל עבור לקוחותינו, עם למעלה מ-130 מסלולי חיסכון. המספרים האלו מחייבים אותנו למקצועיות בלתי מתפשרת במגוון רב של מוצרים ומסלולים".
במהלך האירוע התקיים פאנל בהנחיית חיים טביבי, משנה למנכ"ל ומנהל המערך הישיר במנורה, שעסק באתגרים שעמדו בפני מעסיקים מאז ה-7 באוקטובר, ואת שותפות הדרך בקשר האישי של מנהלי התיקים העסקיים בכל התחנות השונות. במסגרת הפאנל השתתפו נציגים מכפרית תעשיות השוכנת בכפר עזה, בכירים מנציבות שירות המדינה ומבית החולים אסותא באשדוד ששיתפו בהתמודדות עם גיוסי מילואים, אובדן עובדים וצורך בניהול כוח אדם במציאות מורכבת ומשתנה.
ליאור דיטמן, משנה למנכ"ל ומנהל אגף אלמנטרי, סיפר במסגרת שיחתו עם העיתונאי דרור גלוברמן, על חשיבות ביטוחי הסייבר בעולם הטכנולוגי, לאור העלייה הדרמטית במתקפות ברחבי העולם, ובישראל בפרט. רועי ברילנט, מנהל מחלקת תשתיות באגף ההשקעות של מנורה מבטחים, דיבר על תנופת עולם ההשקעות הלא-סחיר וחשף שורה של השקעות מוצלחות שהובילה קבוצת מנורה.
צחי רייפר, מנכ"ל MVP מבית מנורה מבטחים ודודו דוד, מנהל מכירות ארצי במנורה מבטחים, ציינו בפני המעסיקים את החשיבות בתהליך תכנון הפרישה הרבה לפני היציאה לגמלאות ואף הציגו את סוכנות MVP מבית מנורה שמעניקה מעטפת מלאה לעובדים ולמעסיקים.
עוד בכנס: הנוכחים זכו להרצאה מעוררת השראה של לינוי אשרם, מדליסטית הזהב באולימפיאדת טוקיו ואיילת זוסמן, מאמנת נבחרת ישראל בהתעמלות אמנותית, וכן מהופעה משותפת של מרינה מקסימיליאן ויסמין מועלם. בהמשך נרשמה התרגשות סביב נוכחותה של סיגלית כהן, אמו של אלי-ה כהן, שורד השבי מרצועת עזה.