בנק ההשקעות וויליאם בלייר העניק ׳תשואת יתר׳ למניית נאייקס

בנק ההשקעות וויליאם בלייר פרסם את ההמלצה על מניית נאייקס הישראלית, בו הוא מעלה את ההמלצה מ'תשואת שוק' ל'תשואת יתר'.

 

 
יאיר נחמד, מנכ״ל נאייקס, ודוד בן אבי, סמנכ״ל טכנולוגיות, צילום: דוד זיסריאיר נחמד, מנכ״ל נאייקס, ודוד בן אבי, סמנכ״ל טכנולוגיות, צילום: דוד זיסר
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
02/04/2025

בנק ההשקעות וויליאם בלייר פרסם את ההמלצה על מניית נאייקס הישראלית, בו הוא מעלה את ההמלצה מ'תשואת שוק' ל'תשואת יתר'.
 
לדבריו: "מאז שהתחלנו לסקר את החברה, מניית נאייקס זינקה ב-111% (לעומת עלייה של 37% במדד S&P 500), והיקף המסחר היומי הממוצע בנאסד״ק עלה בכ-1,600%.

מניית נאייקס נסחרת לפי מכפיל 5.3 על הרווח הגולמי הצפוי לשנת 2025, לעומת מכפיל של כמעט פי 11 בקרב קבוצת חברות דומות בתחום התוכנה למסחר ותשלומים בצמיחה גבוהה. אנו מעריכים כי רמת נזילות נמוכה של המניה תמשיך להוות אתגר ועלולה להביא לתנודתיות במחיר המניה, אך אנו מעודדים מההתקדמות שהושגה עד כה, וסבורים כי המשך ביצועים חזקים מבחינה בסיסית עשוי להביא להכרה רחבה יותר מצד המשקיעים ולשיפור נוסף ברמת הנזילות.

לחצו כאן

x