נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מגדל של הזדמנויות עסקיות וכלים טכנולוגיים מתקדמים לסוכני אורלן

חברת מגדל חשפה בפני סוכני אורלן את מערכי התמיכה והכלים הייחודיים שיועמדו לרשותם לאחר שהושלמה העסקה במסגרתה מכרו חגי וטל לוינסון 30% מהסוכנות למגדל.

 

 
יונל כהן יונל כהן
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
08/08/2011

הכנס המיוחד שערכה סוכנות אורלן, בסוף השבוע שעבר,ליותר ממאה סוכניה ועובדיה היה הפעם שונה מכל קודמיו. תחושה הגאווה על השלמת עסקת המכירה של 30% מהון המניות של הסוכנות לקבוצת מגדל עלתה אפילו על גובהם של מגדלי עזריאלי, שם נערך הכינוס.

גם בעיניהם של סוכני הביטוח הוותיקים ביותר באולם, נצנצה לחלוחית כשמייסד אורלן, הבעלים והמנכ"ל, חגי לוינסון, הקפיד להודות במעמד המיוחד כל כך בחייה של הסוכנות לשותפיו לעשייה. "השלמת העסקה היא מחמאה מקצועית גדולה לא רק להנהלת אורלן אלא לכל אחת ואחד מעובדי אורלן וסוכניה. השותפות עם מגדל פותחת בפני סוכני אורלן הזדמנות עסקית אדירה ומערך חשוב של תמיכה במכירות, בשימור התיק ובייעול העבודה – כדי שכל אחד מאיתנו יוכל להתמקד בשדרוג השירות ללקוח ובהבאת עסקים חדשים".

לוינסון שהודה לבנו טל על חלקו החשוב בגיבוש פרטי העסקה, ציין כי אורלן סיימה את החציון הראשון של 2011 עם גידול של יותר מ- 14% בעסקים החדשים וכי אין לו ספק שכבר במהלך המחצית השנייה של השנה יהיה לשותפות החדשה עם מגדל ביטוי ממשי בתוצאות העסקיות של הסוכנות בכלל ושל כל אחד מסוכני אורלן בפרט.

מנכ"ל מגדל, יונל כהן, הבהיר בכינוס כי אורלן תמשיך לנהל את עסקיה כמותג עצמאי תחת ניהולם של חגי וטל לוינסון. "במציאות העסקית המאתגרת של היום עלינו להתאמץ פי שניים ולייצר כפול, רק כדי לשמר את אותה רמת הרווחיות שהורגלנו אליה בעבר. החל מהיום אנחנו מעמידים לרשותכם את העוצמה של מגדל כדי שתגדילו את המכירות" אמר כהן והפתיע את סוכני אורלן כשציין "במגדל אנחנו מכבדים תחרות ורואים בה הזדמנות לשיפור מתמיד.

גם אחרי כניסתנו לשותפות באורלן  המשיכו למכור ללקוחות את המוצר הביטוחי הטוב ביותר שתמצאו עבורם. אנחנו נעשה כמובן הכל כדי שזה יהיה המוצר של מגדל". כהן הדגיש עוד כי בעיניו אין הבדל בין מחוייבות מגדל לקידום רווחת עובדיה השכירים לבין מחוייבות הקבוצה לקידום עניינם של סוכניה.

אריק יוגב, משנה למנכ"ל ומנהל חטיבת הלקוחות וערוצי ההפצה במגדל, שניהל במשך עשרות שנים את סוכנויות הביטוח ובתי הסוכנים של קבוצת מגדל ומשמש היום גם למנכ"ל מגדל סוכנויות, חברת האחזקות של הסוכנויות לרבות אורלן, הדגיש את העוצמה והניסיון העסקי והניהולי שמגדל מביאה לאורלן אך לא התעלם גם מתחושת אי הודאות שחשים עתה חלק מסוכני אורלן "ולכן אני מבקש להבהיר שגם כאשר אנחנו מסתכלים על רווחים ועל מספרים, חשובים בעינינו לא פחות - האנשים.

אנו בחרנו בחגי וטל, בעלי אורלן,  להיות שותפים במימוש האסטרטגיה שלנו וסומכים עליהם שימשיכו להוביל את החברה, עוד שנים רבות,  להישגים מצויינים  הן בתחומי האלמנטר, הבריאות ומכירות הפרט – שהם מנועי צמיחה חשובים ביותר של מגדל והן בהרחבה המתמדת של פעילות הקבוצה בתחום החיסכון ארוך הטווח".

יוגב הדגיש בפני סוכני אורלן  " אנו ניתן לכם את הערך המוסף, את הכלים המקצועיים והטכנולוגיים, את המוצרים היחודיים, את החדשנות ואת כל התמיכה הנדרשת כדי שמגדל תהייה הבחירה שלכם".

משה תמיר, משנה למנכ"ל ומנהל תחום שיווק ופיתוח עסקי הרשים את סוכני אורלן בארגז הכלים הטכנולוגיים שפיתחה מגדל כדי להקל על סוכניה להעניק ללקוחותיהם שירות מקצועי עדכני, נגיש וזמין בכל עת – כגון מגוון אפליקציות האייפון והאייפד המתקדמות, כמו גם במעטפת הטכנולוגית והשיווקית שמעמידה מגדל לרשות הסוכנים בבואם לשווק את מגוון מוצרי הביטוח, הפנסיה והפיננסים של הקבוצה – ללקוחות. עשרות רבות מסוכני אורלן ניצלו את ההזדמנות ונרשמו כבר במהלך הכנס לאינדקס אתרי הסוכנים שמקימה מגדל ולקבלת מגוון הכלים דיגיטליים המתקדמים של החברה.

מנהלת תחום ביטוח כללי בחטיבת הלקוחות, עלית כספי, פרטה באוזני סוכני אורלן את מגוון הפעילויות והמוצרים של מגדל בתחום האלמנטר ומנהל מרחב מרכז במגדל, אודי לקסר, שיהיה מופקד על פעילות אורלן בקבוצה, הציג את ההזדמנויות העסקיות המיידיות שפותחת השותפות החדשה לסוכני אורלן.

ולא רק ענייני ביטוח. בהרצאה האחרונה בכנס המיוחד שקיימה סוכנות אורלן לרגל כניסת מגדל לשותפות בבעלות על הסוכנות, הציג הפרופסור יורם יובל את.... "הדרך אל האושר"....


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

 

x