איתן איכנבאום מונה ל-CFO ומשנה למנכ"ל בחברת ווישור גלובלטק

מחליף את זיו כהן שהתפטר לאחר כ-3.5 שנים בתפקיד

 

 
איתן איכנבאום, סמנכ״ל כספים בווישור גלובלטק, צילום: יח״צאיתן איכנבאום, סמנכ״ל כספים בווישור גלובלטק, צילום: יח״צ
 

קרן מרדכי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
07/05/2025

קבוצת ווישור גלובלטק, בבעלות אמיל וינשל וניצן צעיר הרים, שהיא גם בעלת השליטה באיילון ביטוח, מודיעה על מינויו של רו"ח איתן איכנבאום לתפקיד CFO (מנהל הכספים) ומשנה למנכ"ל של החברה. 

רו"ח איכנבאום מחליף בתפקיד את הבכיר את זיו כהן, משנה למנכ"ל, מנהל חטיבה פיננסית ו- CFO של ווישור גלובלטק, שהודיע על התפטרותו מתפקידו ב-31 במרץ השנה. דירקטוריון הקבוצה אישר את תנאי כהונתו והעסקתו של איכנבאום לאחר אישור ועדת התגמול מאותו היום. מועד תחילת הכהונה המתוכנן הוא ביום 1 ביוני 2025, על מנת לאפשר חפיפה בתפקיד עם זיו כהן.

במהלך הקריירה שלו, שימש איכנבאום כסמנכ"ל כספים וכלכלה בבזק בינלאומי, תפקיד בו עסק בניתוחים פיננסיים ובהובלת תהליכים כלכליים בחברה. בנוסף, היה מעורב בפעילות עסקית בחברת אריקום תוכנה בע"מ, שם החזיק באופציות למניות החברה.
 

x