עו"ד ראם רצון מנכ"ל אב-גד: "החברה חווה צמיחה אדירה בהיקפי הפעילות"

אב-גד מפרסמת את תוצאותיה לרבעון הראשון של 2025. נכון למועד הדו"ח אוחזת החברה בצבר של כ- 20,850 יחידות דיור בפרויקטים לקידום תכנון וביצוע ברחבי הארץ, גידול של כ- 39% בהשוואה לרבעון קודם

 

 
מימין: ראם רצון, מנכ״ל אב-גד; מיכאל רצון, יו״ר אב-גד, צילומים: שי שחר / עיבוד: פאנדרמימין: ראם רצון, מנכ״ל אב-גד; מיכאל רצון, יו״ר אב-גד, צילומים: שי שחר / עיבוד: פאנדר
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
29/05/2025

הכנסות החברה צמחו ברבעון הראשון  בכ- 41% והסתכמו בכ- 40.5 מיליון שקל, בהשוואה לכ- 28.7 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.

הרווח הנקי ברבעון הראשון של השנה הסתכם בכ- 6 מיליון ₪, בהשוואה להפסד של 1.4 מיליון ₪ ברבעון המקביל אשתקד.

מכירות החברה זינקו ברבעון ראשון של שנת 2025 פי שלושה עם 28 חוזי מכר לדירות בהיקף של 85.5 מיליון ₪ בהשוואה ל- 9 חוזי מכר בהיקף של 30.7 מיליון ₪ ברבעון הראשון של שנת 2024.

נכון למועד פרסום הדוחות מכרה אב-גד בשנת 2025  33 דירות בסך כולל של כ- 97.8 מיליון שקל, ו- 15 הרשמות בסך כולל של 46.2 מיליון ₪ ובסך הכל מסתכמות מכירות החברה במועד זה בכ- 144 מיליון ₪.

במהלך 12 החודשים הקרובים תחל אב-גד בביצוע 9 פרויקטים נוספים של התחדשות עירונית הכוללים כ- 1,302 יח"ד לבנייה מהן כ- 936 יח"ד לשיווק.


חברת הנדל"ן אב-גד החזקות בע"מ, העוסקת בתחום ההתחדשות העירונית, פרסמה היום את תוצאותיה לרבעון הראשון של 2025.

הכנסות החברה ברבעון הראשון צמחו בחדות בכ-41% והסתכמו בכ- 40.5 מיליון שקל בהשוואה להכנסות בהיקף של כ- 28.7 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.

החברה סיימה את הרבעון הראשון של 2025 ברווח של  כ- 6 מיליון שקל, לעומת הפסד של כ- 1.4 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד. 

מכירות החברה זינקו ברבעון ראשון של שנת 2025 פי שלושה עם 28 חוזי מכר לדירות בסך של כ- 85.5 מיליון ₪ בהשוואה ל- 9 חוזי מכר בסך כ- 30.7 מיליון ₪ ברבעון הראשון של שנת 2024. 

נכון למועד פרסום הדוחות מכרה אב-גד בשנת 2025  33 דירות בסך כולל של כ- 97.8 מיליון שקל, ו- 15 הרשמות בסך כולל של 46.2 מיליון ₪ ובסך הכל מסתכמות מכירות החברה במועד זה בכ- 144 מיליון ₪.

ההון העצמי לתום הרבעון הראשון של 2025 גדל והסתכם  בכ- 92.8 מיליון שקל (כ- 19.9% מסך המאזן)  בהשוואה  לכ- 63 מיליון שקל, כ- 22% מסך המאזן בתום הרבעון המקביל אשתקד.

נכון למועד פרסום הדוחות אוחזת החברה במלאי תכנוני של כ- 20,850 יח"ד לרבות 300 יח"ד שבביצוע ו- 1,302 יח"ד שיכנסו לביצוע במהלך 12 החודשים הקרובים. בין הפרוייקטים שיכנסו לביצוע בשנה הקרובה נמנים: גולומב 38 רמה"ש (שהריסתו החלה לפני כשבוע), בלפור בת ים, בני בנימין בהרצליה, הגאונים בחולון, הזוהר בתל אביב, שערי העיר רמלה, מתחם הרשות בהוד השרון, בן יהודה בפתח תקווה וסן מרטין בירושלים.

עו"ד ראם רצון מנכ"ל אב-גד: "תחום ההתחדשות העירונית מהווה כיום את מנוע הצמיחה העיקרי של ענף הנדל"ן הישראלי. חברת אב-גד נמנית על החברות המובילות בתחום וחווה צמיחה אדירה בהיקפי הפעילות מערי הגליל בצפון ועד אשקלון ובאר שבע שבדרום. הפרויקטים אותם אנו מתכננים ובונים יתנו מענה לכלל התושבים במדינת ישראל שמחפשים פתרון מגורים איכותי ורמת חיים טובה. באמצעות הרחבת כח האדם המקצועי אנו יכולים להמשיך ולתמוך בצבר הפרויקטים של החברה".


לגרף אב-גד החזקות לחצו כאן

47 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 28.66 מיליון באב-גד החזקות
קרנות נאמנות שמחזיקות את אב-גד החזקות. לרשימה המלאה

x